Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N8 telefont első alkalom...

Nokia N8 telefont első alkalommal mennyi ideig kell tölteni?

Figyelt kérdés
BL-4D 1200 mAh Li-Ion akkumulátor van benne.
2011. jan. 27. 02:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Am bocs az offért kérdező, csak már idegesit, hogy a sok hozzá nem értő jön ide, nem a kérdésre válaszolva és untatja a közönséget a fan készülékével! Nem kell tovább tölteni, mint máskor, mivel a töltés befejeztével azonnal megszakad az áramellátás. Am meg a 1200mAh is nagyon kicsi. Ilyen telefonokba minimum 1600-1800 mAh kell, mint ahogy azt a Samsungék vagy htc csinálják. De nem számit, hogy nagyon kicsi az akku, van rajta HDMI csatlakozás...:D:D:D :P:P:P És ez a baj, hogy ilyen USB csatlakoztatási lehetőségekkel verjük a nyálunkat, miközbe az egész telefon összessége messze sok kivánni valót hagy magaután!
2011. jan. 27. 10:52
 12/20 anonim ***** válasza:

Najó, akkor tegyük tisztába a dolgokat..Nem tudom ki az a kva nagy f*sz aki azt gondolja, hogy egy kis egyszerű szenzort tesznek az N8-ba 12Mp mellé, igazatok van, parasztvakítás a 12(sztem 8 elég lett volna) de nem hülyeség

mondj már nekem egy másik olyan telefont aminek 1/1,83-as szenzora van, (ilyen méret még a kompakt fényképezőkben sincs mindegyikben), de akkor csak egy olyat mondj ami ilyen képminőséggel bír, Galaxy-n vaku sincsen, N8-ba xenon és igen, kva jó képeket készít (amúgy meg ne mondd már nekem hogy uakkora a lencse xDDD) sötétben..Oprendszer, egyáltalán nem lassú és az hogy azt mondod rá hogy ugyanolyan mint 5 évvel ezelőtt, ez tükrözi a hozzánemértésedet, nem lassú, nem a leggyorsabb, de nem lassú, és stabil, egyszer nem fagyott le. HD-ben a Tv-n gondolta te idióta!! mert mi értelme lenne 640x352-ben nézni a filmeket Full HD tv-n, persze nem rossz az se, de nem a legélvezetesebb, a minőségról meg nem hiszem hogy egy műanyag cuccnak kéne lenni egy gyártó csúcstelefonjának, amúgy meg ki nem szarja le hogy neked nem tetszik, értelmes ember nem vitatkozik ízlésről...Akksiról meg annyit hogy nekem elmegy két-három napot, úgy hogy böngészek rajta, zenét hallgatok, játszom, és nem amőbával hanem igen minőségi játékokkal pl. AVATAR GT Racing stb.. Tehát kihasználom a funkciókat, most az hogy a Samsung nem így oldotta meg az energiatakarékosságot az más kérdés, de ha ez így elmegy 2 napot hogy 1200 mAh-s akksi van benne akkor jó, főleg hogy hamar fel is tölt.

2011. jan. 28. 16:15
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Tudtam, annyira tudtam, hogy neked is N8-ad van, mert csak azok tudnak ilyen szenvedélyesen fogalmazni UTOLSÓ ELKESEREDÉSÜKBEN! De tudod megértem, nekem se esne jól ha oltogatnák a telefonom, amelyet a legjobb készüléknek tartok a világon, de kösz h szereztél nekem 30 másodperc dög röhögést a kommenteddel!! :D:D:D Annyira leri valakiről mikor elfogult vagy mikor józan felfogású!! Na akkor pár replika a válaszodból:

'Oprendszer, egyáltalán nem lassú és az hogy azt mondod rá hogy ugyanolyan mint 5 évvel ezelőtt, ez tükrözi a hozzánemértésedet, nem lassú, nem a leggyorsabb, de nem lassú, és stabil, egyszer nem fagyott le.'

-már a fogalmazásból kiderül, hogy tényleg nagy kinok közt tudtál ennyi jót irni a Symbianról, a szófosás non plus ultráját produkáltad, ismétlésekkel együtt (nem lassú...1.-re is megétjük, nem kell 3.-szor inri. :D:P). Nagyon látszik, hogy utolsó szusszodik probálsz kiállni a Symbian mellett, de te is kezdessz rájönni, hogy jobb ha 2011-ben meghúzzuk magunk vele, s hanem akkor most tudod!! Arra irtam 5 évet, hogy ez az az időmennyiség, ami alatt a Symbian pozitiv irányba nem fejlődött az ég adta földön semmit, utalnék, hogy ennyi idő alatt fejlödött ki az Android és nyomta le a piac nagy részéről a kinokkal szenvedő oprendszert, amit már csak a Nokia nem tud másra leválltani!!! Am értek telefonokhoz, mert szervizes vagyok és rengeteg tesztet is készitek internetes portálokra!! Inkább te nem láttál még más telefont!!! Csak hát Nokia, mert üknagyapánk azt mondta....

'..a minőségról meg nem hiszem hogy egy műanyag cuccnak kéne lenni egy gyártó csúcstelefonjának...'

-gondolom a Galaxy S-ről van szó. Hiába kinlódsz, tagadhatatlan, hogy a Samsung már rég lehagyta a Nokiát az okostelefonok piacán az új készülékeivel (Wave, Wave II, Galaxy S, OMNIA7..)!!! A Samsung legalább univerzálisan gondolkodik, és úgy, mint Androiddal, más oprendszerrel is megvetette a lábát az okostelefonok piacán. Amig a Nokia a Symbiant nyúzza, addig már korrekt és jó telefonokat adott ki a Samsung. Úgy a bada-s, mint Androidos és Windows Mobile 7-es készülékeik bármikor verik a Nokiákat. És ez tény. Nem megcáfolható állitás!!!! Am a műanyag darab story mögött kampányfogás is áll, csak lehet az intelligenciád nem képes felfogni! Nem azért lett műanyagból, mert a Samsung gyárból elfogyott a vas, hanem a súly miatt. Ezért is olyan felkapott a Galaxy S, mert nem is érződik, hogy a zsebedben, mégis hatalmas tudást képvisel. Hameg a minőségbe vagy belekötve a Samsung részéről, akkor vegyél a kezedbe egy OMNIA 7-et, amit garantálom, hogy az N8 sem anyaghasználatban, sem összezserelési minőségben nem tud felülmúlni. Ezért jobb a Samsung, mint a Nokia, mert választást ad a vásárlóknak, milyen szempont a fontos: ha a minőségi anyaghaszálat, akkor ott a Wave, OMNIA7, hameg Android kell, akkor ott a Galaxy S. A Nokiának csak csöpöghet a nyála egy olyan tudású és népszerű telefon után, mint a Galaxy S. Lehet műanyagból, hiányozhat róla a vaku, az igazi értéke nem abban rejlik, amit a 12 éves ribik észrevesznek!!!

Hiába kötözködsz, a Nokia ha nem változtat az oprendszeren, nem nagy jövő elé néz!!

2011. jan. 28. 17:13
 14/20 anonim ***** válasza:

Én úgy látom, hogy nincs értelme vitatkoznunk..mi az h nem fejlődött pozitív irányba? xDDD Hát neked vmi bajod lehet, de amúgy vicces hogy 2 dolgot kiemelsz amiben igazad lehet, a kamerát meg a többit meg hagyod úgy ahogy van :DD amúgy meg mi ez hogy ha telefon akkor nokia? XD Írtam ilyet? :DD

Nem akkor meg minek tépelődsz a semmin :DD Az univerzális gondolkozásról meg annyit hogy N900, meg majd jön az N9, ha jön, igazad van, késik, most lemaradásban van a nokia, de majd ha kijön akkor vitatkozzunk erről, amúgy meg az Applenek 1 platformja van, sőt egy telot hoz ki egy évben és egyáltalán nem sikertelen ahhoz képest hogy nem "univerzálisan gondolkodik" ez már rég nem ettől függ..

Ja, Win phone 7, még egy rohadt multitaskot sem tettek bele..De figyelj nekem írhatsz itt hogy melyik a jobb gyártó hogy ilyen választást ad meg olyat, én pont leszarom én akkor is olyan telot fogok venni amilyet szeretnék, legyen ez samsung apple nokia htc stb...

Az utolsó mondtattal egyetértek :), de hidd el változtatni fog itt jön a pr 2.0 az MWC-n

Amúgy meg nem én kötözködöm, nem én írtam egy akksis kérdésre hogy a Galaxy S mennyivel jobb nála...

Amúgy meg én rájöttem valamire, mindenki olyat vesz ami számára a legjobb, nem lehet mindenkinek ugyanaz az igénye, most nézzük csak a gépes oprendszereket, pl. Mac windows vagy linux, itt a mac ami drága, sokak szerint nagyon használható stb.., van a windows ez a legnépszerűbb

,nem úgy van hogy csak apple gépekre stb.. jó rendszer nem bonyolult, van a linux ehhez tudás kell, de aki ért hozzá az nagyon jól tudja használni..hidd el egy csomóan vitatkoznak hogy ez a jobb, az egy szar mer bonyolult stb.. Nekem kvára nem volt fontos az hogy csili-vili legyen hogy ilyen áttünés legyen meg olyan beúszás, nekem az volt fontos hogy használható legyen, mondj nekem egy olyan programot ami olyan kva fontos lenne és nincs meg symbianra, a játékokat is fejlesztik rá, van egy csomó, ne mondd már nekem hogy azér vegyek Galaxy S-t mer hogy arra ennyi meg annyi progi van amikor a legfontosabbak erre is megvannak, írta valaki a múltkor hogy milyen kva jól kinéző zenelejátszók vannak androidra erre meg mondta valaki, hogy te most komolyan zenehallgatás közben a lejátszót nézed.. xDDD Na kb ez az effektus van itt is Ott van még a nagyobb kijelző, nekem egyáltalán nem volt fontos, mert teljesen jól használható, plusz bele is fér a kabát zsebembe, ha annyira böngészni akarok akkor leülök a géphez vagy veszek egy tabletet, amúgy máshol nem számít a nagy kijelző, de ez az én igényem, filmet nem nézek rajta, akkor leülök a tv-elé vagy hdmi-n rákötöm stb..plusz elfér a kezemben ..

2011. jan. 28. 18:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Persze. Én sem vitakozni akarok és nagyon is igazad van abban, amit utóljára irtál. Csak azokat nem szeretem, akik annyira elfogultak a készülékeikkel, hogy minden más készüléket leszólnak és azt hiszik az ővék a legjobb. De látom te nem kifejezetten tartozol ezek közé. Am egy játék, ami nincs Symbianra, de van Androidra: ANGRY BIRDS... xDxDxD Csak hülyülök. Teljesen jogos, amit irtál és mindenkinek saját döntése, hogy melyik oprendszert választja, csak ne legyünk elszállva a Nokiától sem. :)
2011. jan. 28. 18:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Oké, örülök hogy sikerült ebben megegyeznünk :))
2011. jan. 28. 18:42
 17/20 anonim ***** válasza:

Látom, hogy elég régi a kérdés, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni. A kommentjeitek szánalmasak, csak a nagyembert akarjátok játszani, mert nektek 'Galaxy S-etek van'. Az N8 pont, hogy nem szar telefon. Vannak hibái, nem tökéletes telefon, de jó. De látszik, hogy ti csak villogni tudtok....

Egyébként hamár a kameráját is szóbahoztátok, akkor tessék, itt van pár kép, ami N8-al van csinálva.

[link]

[link]

Ha ez nektek szar, akkor gratulálok. :) Nem csak a Galaxy-S, és az Iphone lehet jó telefon. :D

2011. aug. 31. 10:28
 18/20 anonim ***** válasza:
43%
Bakker nézd már meg milyen színtelen, élettelen, homályos fos képek. Nulla az N8, az oprendszere meg zsákutca.
2011. aug. 31. 11:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Eredetiben nem ilyen.
2011. okt. 29. 11:58
 20/20 anonim ***** válasza:

Bakker nézd már meg milyen színtelen, élettelen, homályos fos képek. Nulla az N8, az oprendszere meg zsákutca.

Csinálj te is egy ilyen telefont, aztán pattogjál b*zdmeg..

2012. jún. 5. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!