Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért foglalnak olyan sok...

Miért foglalnak olyan sok helyet a számok?

Figyelt kérdés

A telefonom Nokia 1,8GB-s memória kártyával. De ha rárakok pár számot, már 1 giga tele van. És nem sok szám 30-35 jó sok ezek közül 10 perces de. Ha Nokiás programmal rakom rá Nokia PC Suite akkor 400 is ráférne és akkor se lenne csak 1,2-3 GB. Csak eltört a USB helye, és Bluetoothon teszem rá, és sok helyet foglalnak.

Miért?!

2011. jan. 26. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez hüleség. A szoftver-eszköz nem számít. 10MB az 10MB. Akár fejjel lefelé is. Ott te valamit nagyon elnézel.
2011. jan. 26. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert valószinűleg a szoftver konvertálta MP3-ba, te meg nagy eséllyel WAV-ban rakod fel...
2011. jan. 26. 20:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Neeem, Mp3 formátumú hang azt íjra. De, volt a telefonomon vagy 300 szám, és leszedtem őket, és elkezdtem felrakni másokat, és már 1,2 giga tele lett, amikor feltettem vagy 40 számot.

Pedig MP3 az is,

Nem lehet, hogy a nokia használ valamit, ami kevesebb helyet foglal?

2011. jan. 26. 20:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Vagy annak van köze, hogy áthúzom, vagy másolom a zenét a gépről a telefon mappájába?
2011. jan. 26. 20:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet a szoftvere lerontja a minőséget. Ne spórolj memória kártyán, nagyon olcsók mostmár.
2011. jan. 26. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!