Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet ingyenesen...

Hogyan lehet ingyenesen Facebook-ozni telón? (T-mobile-os vagyok. )

Figyelt kérdés

Beírom a böngészőmbe hogy 0.facebook.com és azt írja ki hogy Hozzáférési pont nem érhető el. És akárhányszor próbálkozok vele nem sikerül. És még azt sem tudom hogy hogyan kell beállítani az internetet! Kérlek segítsetek!

Egyébként Samsung Corby-m van...

2011. jan. 26. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Internetbeállításokban az ügyfélszolgálat tud segíteni, ha szükséges.

Az ingyen facebook-ról itt van minden infó:

[link]

2011. jan. 26. 17:32
 2/5 bp1985 ***** válasza:
2011. jan. 26. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezekből a kérdésekből arra következtetek, hogy a T-mobilosok akik facebookozni szeretnének, vagy olvasni vagy gondolkozni nem tudnak.
2011. jan. 27. 01:26
 4/5 bp1985 ***** válasza:
Egyiket sem tudnak, viszont facebookozni azt tudnak, bár nem tudom, hogy azt hogyan. Ész ahhoz is kell.
2011. jan. 27. 10:23
 5/5 anonim ***** válasza:
A telódra kérd le a konfigurációs beállításokat a T-Mobile honlapjáról,mentsd el majd 0.facebook.com és ha nem rontottál el semmit,menni fog!
2011. jan. 28. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!