Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik telefont...

Szerintetek melyik telefont erdemes venni?

Figyelt kérdés
Apple iphone 4 vagy Htc Desire HD
2011. jan. 26. 15:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodás nélkül azt, mert kijelenthetem hogy ma annál jobb telefon nincs, de ha kételkedsz probáld ki
2011. jan. 26. 15:59
 2/18 anonim válasza:
Alapvetően nem értek egyet az Apple üzletpolitikájával, a jailbreakelt cuccoknak meg nem vagyok híve, szóval én mindenképp a HTC-re szavaznék, szerintem szoftverileg is felhasználóbarátabb mint az iPhone, hardwerileg pedig akárki akármit mond, az Apple sem tud mást belerakni, mint a többiek.
 3/18 anonim ***** válasza:
Bocs a lényeg lemaradt, IPhOnE4
 4/18 anonim ***** válasza:
Hol van a htcben retina kijelző, meg a felbecsulhehetlen minosegerzes, ja es az appstore egy kattitas aztan mar fent is van
2011. jan. 26. 16:01
 5/18 anonim ***** válasza:
34%
Nehogy Iphonet vegyel! Kell jailbreakelni meg egy csomo hulyeseget csinalni a szoftja el is romolhat evvel...Htc sokkal megbizhatobb ar erteke aranya 100szor jobb...es az iphone nem eri meg...1 szar soft van rajta....s olvastam hogy meg a jellel is gondjai vannak...Htc-t veszel ha csalodasoktol megakarod kimelni magad!
2011. jan. 26. 16:05
 6/18 anonim válasza:
32%
Nem egy Apple terméket tartottam már a kezemben, a hatalmas minőségérzés nálam elmaradt, sőt néha kifejezetten zavarnak a megoldásaik. A retinanemtudommis kijelző hasznosságát meg minőségbeli különbségét sem sikerült még érzékelnem. Az meg undorító, hogy minden kis hülye alkalmazásért fizetni kell. Az andoidra ugyanazt meg tudod szerezni 2-3 napon belül ingyen, mert ha nincs, csak kérned kell és valaki elkészíti a programot.
2011. jan. 26. 16:05
 7/18 A kérdező kommentje:
Koszi a velemenyeket. Nem fogtam meg a kezemben a htc telefont ... de erdekelne h van olyan gyors mint az apple ? szoval megvan az a gordulekeny mozgasa ?
2011. jan. 26. 16:24
 8/18 anonim válasza:
Pont ez az Android szépsége. Nagyon jól használja kis a hardwert, és mivel ingyen úgy alakítod, ahogy akarod, szerintem minden elvárásodat ki fogja elégíteni.
2011. jan. 26. 16:39
 9/18 A kérdező kommentje:
igen ... Es meg valami ... van benne ugye multitasking es taskmanager ?
2011. jan. 26. 16:43
 10/18 anonim ***** válasza:

16:01

Volt már a kezemben iphone 4, és a kijelzőjén semmi különlegeset nem vettem észre.

Minőségérzés? Bármelyik minőségi telefonba megvan.

Appstore? Android Market-ről hallottál már?

És arról, hogy ezért nem kérnek 200 ezreket, és mégis jobb cuccot adnak a kezünkbe?

2011. jan. 26. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!