Mi a véleményetek a Nokia N8-ról? Van itt olyan aki ilyet használ?
Ha választanátok mit vennétek? N8, E72 vagy N79?
N79-em már volt, E72 vásárlását tervezem, de van egy külföldi számom is amihez vennem kell egy független telót és ezért elgondolkodtam az N8-on is. (vagy maradjak az n79-nél)
Sziasztok!
Én ilyen telefont használok, én nagyon meg vagyok vele elégedve, írok néhány pozitívumot:
-Én néztem összehasonlító videót, és nem láttam sok különbséget a Galaxy S között, sőt volt amikor az N8 volt a gyorsabb..
-Nem fagyott még le.
-A kamerája rohadt jóó, nem is gondoltam volna hogy egy telefon ilyen jó képeket is készíthet, a xenon vaku meg nagyon állat benne..
-Fém készülékház
-Kijelző: Amoled, engem abszolút nem zavar a 640x360-as felbontás, szép képe van nagyon..
-Az akksija nagyon sokat bír, nekem akár 3 napot is elmegy, bár én nem mobilnetezek, sztem egy 2 napot simán számolhatsz..
-Programok: nekem még nem volt nagyon olyan funkció amit ne tudtam volna vele elintézni, nem tudom mire verik a mellüket egyesek h androidra ennyi meg annyi progi van, az igazság az hogy én nem tudom elképzelni hogy MI?? Mii?? az a sok program?? Ami fontos az ugyanúgy megvan symbianra is..szerintem.
Játékok nagyon jók vannak.
-Karcálló kijelző (ezt viszont minden mai felsőkategóriás telo tudja szinte)
Röviden ennyi ha van még valami kérdés akkor kérdezz!
Köszönöm a válaszokat :)
még amúgy eszembe jutott a HTC HD2 is. arról mit gondoltok?
Symbian, Windows mobile = elavult operációs rendszerek (KUKA)
(A Windows mobile 7 az elvileg jó de nem tudom!!!)
http://www.youtube.com/watch?v=fRPW7eOZyJw
Ez volt az a videó, nos szerintem egyáltalán nem lassú az n8, bár engem a Galaxy S-től alapból taszít a műanyag készülékház, és az 5 MP-es kamera villanó nélkül..és mindezt egy csúcstelefonba, de mindenkinek más az ízlése..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!