Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Nokia...

Mi a véleményetek a Nokia N8-ról? Van itt olyan aki ilyet használ?

Figyelt kérdés

Ha választanátok mit vennétek? N8, E72 vagy N79?

N79-em már volt, E72 vásárlását tervezem, de van egy külföldi számom is amihez vennem kell egy független telót és ezért elgondolkodtam az N8-on is. (vagy maradjak az n79-nél)

2011. jan. 26. 14:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egyiket sem. Számomra és még sokak számára a Symbian már rég egy elavult rendszer. Talán a Windows Mobile 7 oprendszert is inkább megvenném, mint a Symbiant. Amúgy a telefonról az a véleményem, hogy ritka rosszul néz ki, tényleg nem tetszik, EGYÁLTALÁN!!! Nagyon lassú, oprendszere 2011-ben kissé buta, főleg az Android mellett. Nagyon nagy Nokia fan kell lenni, hogy manapság a Galaxy S, OMNIA 7, Desire HD, IPhone4 készülékek mellett ilyen telefont vásároljunk. A Nokia az érintőképernyős piacon mai napig nem tudja megállni a helyét, ez az N8 is egy felesleges kiadás volt, mert annyit tud más régebbi Nokia is, ha csak a kamerával, kinézettel és processzorral tudnak kiemelkedni, akkor máris szánom őket! Csakhát az üknagyapáink sokunkba beleverték, hogyha telefon, akkor Nokia, nem...RÉG NEM!!! :)
2011. jan. 26. 14:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Az N8 egyes helyeken egy Samsung Galaxy S árában van, az utóbbi nagyságrendekkel jobb képminőséget ad, és gyorsabb is. Tény, hogy az N8 nagyon jól néz ki, én is szemeztem vele, de ár/érték arányban a samsung legnagyobb sajnálatomra leverte (azért sajnálatomra, mert én sem szeretnék elszakadni a nokiától, de ha így folytatják a mélyzuhanást, kénytelen leszek).
2011. jan. 26. 14:54
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen én nagy Nokia fan vagyok, eddig csak nokiám volt és az van most is. A családban több embernek volt samsung és annak mindig volt valami baja. Nem azt mondom h rossz telefon, mert ha annyira rossz lenne nem venné senki. Nyáron majdnem vettem egy s5230 la fleurt, de aztán mégis a nokia mellett döntöttem akkor is. :)Igazából egy apple iphone 4-et szerettem volna venni a külföldi számomhoz, és még mindig gondolkodok rajta, de egyik ismerősöm most vett olyat kb 1 hónapja és azt mondja h most beszart neki mert minden alkalmazást magától letörölt. Olvasgattam róla a neten és írják h van pár hibája még mindig. Tehát nagyon húz a szívem az apple felé, de számomra a nokia a legmegbízhatóbb teló.
2011. jan. 26. 16:23
 4/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én is telefon vásárlás előtt állok, (nokia 7373-somat cserélem le, mert totálkáros az egész telefon, szoftverhibától kezdve az aksiig). Elsőnek én is szemezgettem az N8-cal, de az egyik ismerősöm vett egyet és nagyot csalódott benne, mert elég lassú, és néha bizony lefagy, így számomra kilett lőve. Barátomnak volt E szériás nokiája, na az a teló még az enyémnél is túltett :) még beszélni sem lehetett vele, mert recsegett ropogott a hangszóró, és olyan 5 percnél kikapcsolt. Persze ez nem minden nokiára igaz, de mi befürödtünk vele. Én most samsung wave s8500 típust néztem ki, ami szerintem elég jó teló. Én azt tanácsolom neked, nézz szét még, mert nagyon jó sok telefon van még, ami nem nokia, és sokkal jobb a szoftverük is.
2011. jan. 26. 21:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én ilyen telefont használok, én nagyon meg vagyok vele elégedve, írok néhány pozitívumot:

-Én néztem összehasonlító videót, és nem láttam sok különbséget a Galaxy S között, sőt volt amikor az N8 volt a gyorsabb..

-Nem fagyott még le.

-A kamerája rohadt jóó, nem is gondoltam volna hogy egy telefon ilyen jó képeket is készíthet, a xenon vaku meg nagyon állat benne..

-Fém készülékház

-Kijelző: Amoled, engem abszolút nem zavar a 640x360-as felbontás, szép képe van nagyon..

-Az akksija nagyon sokat bír, nekem akár 3 napot is elmegy, bár én nem mobilnetezek, sztem egy 2 napot simán számolhatsz..

-Programok: nekem még nem volt nagyon olyan funkció amit ne tudtam volna vele elintézni, nem tudom mire verik a mellüket egyesek h androidra ennyi meg annyi progi van, az igazság az hogy én nem tudom elképzelni hogy MI?? Mii?? az a sok program?? Ami fontos az ugyanúgy megvan symbianra is..szerintem.

Játékok nagyon jók vannak.

-Karcálló kijelző (ezt viszont minden mai felsőkategóriás telo tudja szinte)

Röviden ennyi ha van még valami kérdés akkor kérdezz!

2011. jan. 26. 21:22
 6/12 anonim válasza:
Az előttem szólót megcáfolnám!!!!!!! A Galaxy S és a N8 ég és föld! Ha az égbe akarsz menni akkor Galaxy S vegyél! (és szeretném elkérni a linket ahol össze hasonlították a 2-öt mert sztem soha nem volt és nem is lesz 1 szintem a 2 telefon! N8 legyőzte valamibe hahahaha tényleg kíváncsi vagyok a videóra várom a linket!!!!)
2011. jan. 26. 22:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Ugyan. Győzte a fenét. Én használtam mindkettőt, de amig az N8-on bejöttem a gyakorikerdesek.hu-ra, addigra a Galaxy S-ről már lehetett volna vagy 15 kérdésre válaszolni. Nem, tényleg nem jött be nekem a telefon, sőt, utálom a Samsungokot, de azt kell mondjam h 2011-ben ők a jobbak. Wave, Galaxy S, OMNIA 7....mind, mind kifogástalan specifikációkkal, tökéletes képernyővel és minőségi, használható és okos oprendszerrel!
2011. jan. 26. 22:12
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

még amúgy eszembe jutott a HTC HD2 is. arról mit gondoltok?

2011. jan. 26. 22:28
 9/12 anonim válasza:

Symbian, Windows mobile = elavult operációs rendszerek (KUKA)

(A Windows mobile 7 az elvileg jó de nem tudom!!!)

2011. jan. 27. 06:17
 10/12 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=fRPW7eOZyJw

Ez volt az a videó, nos szerintem egyáltalán nem lassú az n8, bár engem a Galaxy S-től alapból taszít a műanyag készülékház, és az 5 MP-es kamera villanó nélkül..és mindezt egy csúcstelefonba, de mindenkinek más az ízlése..

2011. jan. 27. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!