Miért kell állandóan ugrásra készen lenni?
Figyelt kérdés
A f.szom tele van ezzel a nyomorult, mobillal! Tegnap otthon felejtettem, és mikor hazaértem nyolc nem fogadott hívás várt, és három sms, amelyban a fejemhez vágták hogy nem vagyok elérhető. Ma már kikapcsoltam, és egy darabig nem is fogom magammal cipelni. Komolyan az ész megáll! Egy k..va napig nem tudtak elérni, és már összdőlt a világ!2011. jan. 26. 13:23
1/5 anonim válasza:
Sztem inkább örülj neki hogy vannak emberek akiknek fontos vagy. Am tényleg elég idegesítő ezt adom xD
2/5 anonim válasza:
Én sosem veszem fel a telefont ha hívnak, csak ha épp olyan kedvem van. Szóval elég ritkán. Lesz.rom ha ezen problémázik valaki, nem azért van telefonom, hogy napi 24-ben mások rendelkezésére álljak.
3/5 anonim válasza:
Ja, ha nem olyan az állásod, vagy suliba jársz, akkor megteheted, hogy otthon hagyod. Én speciel ha egy napig kikapcsolnám hétköznap, akkor akár ki is rúghatnának az elmaradt bizniszek miatt.
Arról nem is beszélve, hogy a család sem érne el, mert vezetékes meg nincs.
4/5 anonim válasza:
Miért itt nyavajogsz? Ki nem fossa le?
5/5 anonim válasza:
Csak akkor kapcsolom be a telefont amikor valakitől hívást várok és ha valakinek oda kell szólni, hogy kések vagy éppen "jövök hazafelé de nem rohanok, egyébként minden ok".
Max fél perc, de ha lehet azon belül.
Majd személyesen lehet bőven beszélgetni.
Szóval nem kell elkényeztetni mindenkit.
Jól is tetted ha kikapcsoltad, majd megszokják.
"Tégy valakinek szivességet, attól kezdve az lesz a munkaköröd"
Tisztára mint egy titkárnőnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!