Ha wifis a mobiltelefon teljesen ingyen lehet róla nettezni?
Figyelt kérdés
Sajnos össze vagyok ezzel zavarodva, néhány helyen azt olvastam, hogy úgy is rá kell fizetni.
Mi az igazság a wifis telefonokkal?
Plusz ha tudnátok ajánlani viszonylag olcsóbb telókat,mibe van wifi azt megköszönném.
2011. jan. 26. 12:49
1/3 anonim válasza:
ha wifin vagy akkor a telefonról nem vesz le pénzt.
2/3 anonim válasza:
A mobilnetért wifin nem kell fizetni. De: Wifi nincs mindenhol, az nem terem csak úgy az utcán. Kiindulás: van otthon interneted valamilyen. Kábeltévés, ADSL, FiberPower, akármi. Erre rákötsz egy Wifis routert, amihez a számítógép akár dróton akár szintén wifin tud csatlakozni, a telefonod meg wifin tud csatlakozni. Így azon felül, hogy amúgy fizeted a netet, otthon tudsz a telefonon is ingyen netezni. A hatótávolsága a wifinek amúgy pártíz méter, lakásban mondjuk tíz sem, nyílt terepen meg akár 2-300m is lehet. De elmész otthonról, ez nem lesz. Viszont ha van a suliban/munkahelyen wifi, ott megintcsak tudsz csatlakozni (általában: ha tudod a jelszót hozzá!), megintcsak ingyen lesz. Kiülsz a parkba és talál a telefon jelszó nélküli wifit, az is ingyen lesz. Bemész a mekibe, ott is ingyen lesz. De sétálsz a préri szélén és a telefonod kirakja a H vagy G betűt, akkormár hiába van benne a wifi...
3/3 anonim válasza:
Ha tudod "lopni" valakinek a net előfizetését wifin, akkor ingyér van.
Ellenben az internetkapcsolat-előfizetés egy szolgáltatás, amiért fizetned kell. De az alapból független a wifitől.
Én pl itthon tudnék telóról wifizni. Mert van net előfizetésem, és van egy wifis routerem, amivel tudom osztani a netet wifi sávra is. És tudom a jelszót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!