Szerintetek nyugodt szívvel megrendelhetem ezt?
Figyelt kérdés
Az oldal címe: [link] Nokia 8 GB-os memóriakártya 3490 Ft-ért. Ez nagyon jó áron van, de azért bizonytalan vagyok. Vélemények? :)2011. jan. 25. 19:27
2/5 anonim válasza:
Ingyenes tárhely, ingyenes webshop motorral? Biztos igényes webáruház ha évi 5000 Ft-ot sem képes magára költeni...
Inkább: [link]
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Oké, jó hogy megkérdeztem, valahogy olyan fura érzésem volt... Amúgy ez a Kingston memokártya mehet a Nokia mobiltelefonba? Mert azt akarom bővíteni :)
2011. jan. 25. 20:19
4/5 anonim válasza:
Hát ha microSD kell a telefonba akkor igen, belemegy. Márpedig ha jól sejtem, microSD megy bele. Kérdés, hogy meddig bővíthető a telefon pontosan. A 8GB-os már microSDHC ugye, azért ellenőrizd, hogy mekkora a felső határ.
5/5 A kérdező kommentje:
Nokia 5230, ami 8 GB-ig bővíthető. Igen, microSD kell bele :) Csak minél olcsóbban akarom megúszni! :)
2011. jan. 25. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!