Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem jó a Facebook a...

Miért nem jó a Facebook a mobilomon?

Figyelt kérdés
T-mobilos vagyok.Azt írja ki, hogy a szolgáltatás nem elérthető.Mi lehet a probléma?
2011. jan. 25. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:

annyian tették fel ezt a kérdést már, nem tudsz olvasni???

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=t-mobile+fac..

olvasgasd ezt!!!

2011. jan. 25. 16:32
 2/6 A kérdező kommentje:
De, elolvastam.És mindent úgy csináltam.Pont pár perce mondtam le a NetStart-ot, mert képzeld el, az is volt a telefonomon(még csak egy fél órája.)És amúgy meg vette le a pénzt, akkor is, ha nem néztem képeket, csak kiírtam valamit.Okoskodhatsz nyugodtan, de magadat minősíted a stílusoddal, és azzal hogy nem tudsz róla semmit.
2011. jan. 25. 16:38
 3/6 bp1985 ***** válasza:
Akkor meg ha nincs net startod, ne is csodálkozz, hogy nem megy. Anélkül nem fog.
2011. jan. 25. 16:41
 4/6 A kérdező kommentje:
De azzal viszont folyton szedi le a pénzt.
2011. jan. 25. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:

ha a telefonon lévő Facebook linket használod vagy egy telepített alkalmazást, akkor ne csodáld! csak a 0.facebook.com az ingyenes, ahol nincsenek képek!! És csak alap böngészőval működik!

ezen kívül... ha alapból független a készülék akkor meg kérd le az internetbeállításokat a 1430ról!

ha megvan a hiba oka kérlek jelezd...

2011. jan. 25. 17:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Megoldottam, újra előfizettem a netstart-ra, és a böngészőből nyitottam meg.Így jó, semmit nem vesz le.
2011. jan. 25. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!