Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elveheti a T-mobile a telomat?

Elveheti a T-mobile a telomat?

Figyelt kérdés
céges számlám van náluk, de sajnos a céget, ahol dolgoztam felszámolták és már nem fizetik ki a számlámat , így 2 honapi elmaradásban vagyok. Kérdésem az lenne: hogy kb. 2009 novemberében vásároltam egy akciós készüléket 2 éves hűségidőben, abból az első egy évben törlesztenem kell a telefont. Nah most kb. potn letelt az egy év, szoval a telefon mitnha ki lett volna fizetve és azt ilyenkor letílthatják vagy nem, ha a következő kevesebb mint egy évben nincs fizetve a szolgáltatás.?
2011. jan. 24. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Telefont nem veszik el, mert ki van fizetve. A kártyádat letiltják, ha nem tudod fizetni. Velem is kb ilyen volt. Előfizetéses voltam, nem tudtam fizetni. Először letiltották a kimenő hívásaimat, később már a bejövőket is.
2011. jan. 24. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért nem beszélsz a szolgáltatóddal? saját tulajdonba is veheted a számodat.
2011. jan. 24. 19:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2011. jan. 24. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
bevasalják rajtad még azt is amit nem telefonáltál le,még a kimenő hívások letiltása utáni számlákat-amire majd azt hiszed,hogy az eddig nem fizetett számlák,és ki tudja,hogy miből jön ki esetleg a szoftverük csalós-még azt is fizetni fogod.Ha jót akarsz lemondod most mert rámegy a gatyád,bugyid,mindened!!!!!
2011. jan. 24. 21:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Ezt azért nem hiszem, vasalják be egy felszámolás alatt álló, veszteséges cégen. És mi közöm van egyáltalán a céghez, én csak használtam a atelefont és nálam maradt. Szerintem rajtam pénzt sehogy sem tudnak behajtani. Max. amire a kérdésem irányult, h letílthatják a telefont és egyik szolgáltatónál sem tudom majd hazsnálni.
2011. jan. 24. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:
A KÉRDÉSED NEM VOLT EGYÉRTELMŰ,VAGY ÉN ÉRTELMEZTEM MÁSKÉPP.Így már jó,használ míg tudod.
2011. jan. 25. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!