Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tapasztalatok Sony Ericsson...

Tapasztalatok Sony Ericsson Xperia X10 mini pro-ról?

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 18:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem tökéletesen működik :) nagyon szeretem. A gombokat könnyű megnyomni, sosem volt baj vele. A rendszere frissítés után sokkal többet tud (pl. lehet vele bluetooth-on küldeni) frissítés előtt csak programmal lehet, de nekem úgy se sikerült. Net nélkül az android nem sokat ér, hisz minden programot onnan tudsz letölteni rá (a Marketen rengeteg játék, program van). A fényképezője nagyon jól működik. Nagyon éles, szép képet csinál (pl. papírról, szgép képernyőjéről is csináltam olyan jó képet, hogy tökéletesen jól látszódtak a betűk!). Biztonsági alakzatot létre lehet hozni, de ahoz, hogy pl. az sms-eidhez rendelj jelszót, ahoz szintén a Marketről szerezhetsz programokat. A Go Laucher programmal teljesen egyedivé szabhatod az első pár oldalt (itt nem a menüre gondolok), akár kicsit ikonokat és mappákat is létrehozhatsz, amit egyébként nem tudsz megoldani (ezt a progit is Marketről szedheted le). Nekem még soha nem fagyott le a telefon, semmi baj nem volt a működésével. Nagyon szép képernyője van (azt hiszem 16millió szín). Telefonálásnál lehet egyszerre több emberrel is beszélni, de a hívásokat nem tudod felvenni. Hívás közben bármit csinálhatsz, ha akarsz még zenét is hallgathatsz úgy, hogy a "partnered" nem hallja a zenét. Hívást felvenni nem lehet, csak programmal. A beépített játékok első használat után fizetősek lesznek. Egyszerre csak egy háttérképet tudsz használni (ez okozta nekem a legnagyobb problémát) az is téglalap alakú, így nem biztos, hogy azt látod háttérként, amit szeretnél.

Egyébként én nagyon imádom, nem cserélném el :D

Ha érdekel még valami szívesen válaszolok.

2011. jan. 24. 19:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Szerinted fiúk kezében is jól áll?
2011. jan. 24. 19:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Inkább női telefonnak mondanám :S
2011. jan. 24. 19:52
 4/12 A kérdező kommentje:
És te hány évesen birtoklod ezt a telefont? Ha szabad tudnom
2011. jan. 25. 19:10
 5/12 anonim ***** válasza:
18... de ez miért érdekes?
2011. jan. 25. 21:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Azért, mert én 17 vagyok és hogy nem vagyok-e hozzá túl fiatal.
2011. jan. 26. 15:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is 17 éves voltam amikor kaptam, szóval nem hiszem, hogy fiatal lennél hozzá :D
2011. jan. 26. 16:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Ezekért a progikért fizetni kell?
2011. jan. 28. 23:50
 9/12 anonim ***** válasza:
A telefonba beépített Market alkalmazás van, onnan lehet fizetős és ingyen programokat letölteni. Nagyon sok ingyen progi van. Természetesen net elérés kell hozzá, amit vagy a beépített wifi-vel oldod meg, vagy mobilnettel (fizetsz érte). Am az android telefonok net elérés nélkül nem sokat érnek (bár már nagyon sok helyen lehet wifizni, pl: Meki)
2011. jan. 30. 20:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor megéri? Jobb mint a sima mini?
2011. jan. 30. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!