Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Desire HD vagy HTC Nexus...

Fuuton kérdése:

HTC Desire HD vagy HTC Nexus One vagy Galaxy S?

Figyelt kérdés

lényeg a kép, gyorsaság, kamera, wifi és GPS.

komoly érveket várok.

2011. jan. 23. 20:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én is ezen vacillálok, de a Nexus One helyett nálam az Iphone4 van benne a hármasban.

A HTC Desire HD tűnik most a nyerőnek, bár még nem döntöttem.

2011. jan. 23. 20:32
 2/16 anonim ***** válasza:

Lényeg a kép?? Köztudott h a SuperAMOLED képernyőjű Galaxy S az egyik legszebb képlernyőjű telefon a piacon, mind szépségben, szinek kavalkádjában és képélményben. Azt is illik tudni, hogy baromira gyors, ahogy azt a reklámba is mondták, tényleg kifogástalan és azonnal reagál mindenre amit szeretnél. Kamerája kiváló és rengeteg funkciója is van, de sajnos a vaku lemaradt (ez az egyetlen és utolsó, amelyet a Galaxy S ellen érvként fellehet hozni). Aztán persze GPS, wi-fi minden nagyszerüen funkciónál benne. Még a Desire HD is kiváló készülék, de valamiért a Galaxy S jobban bejön, mint összességben és használhatóságban. A Nexus ONE azért már kicsit elavult a nagy halakhoz képest, úgy h azt nem is emliteném. A Desire HD és a Galaxy S közül válasszál te, nekem a Galaxy S képernyője messze a Desire HD felett van, de a Desire HD sem egy elhanyagolható telefon, de véleményem szerint nem a Galaxy S vetélytársa.

[link]

2011. jan. 23. 20:39
 3/16 anonim ***** válasza:

végülis nem maradt le a nexus one, mert (csak) arra jött ki a 2.2-es android, eddig. Mondjuk tudnék 1-2 okot mondani hogy miért, de amiatt a Google valamilyen ilyen fejet vágna: :'(}

De én ajánlanám az iphone-t, nézz utána. Talán a galaxy S, de ez az a 3 telefon, amit én tuti nem vennék:d

2011. jan. 23. 20:50
 4/16 anonim ***** válasza:

[link]

elsőnek ezt ajánlom(;

2011. jan. 24. 13:34
 5/16 anonim ***** válasza:
jha bocs most nézem,hogy ez csak a sima desire:S
2011. jan. 24. 13:35
 6/16 anonim ***** válasza:

Lassan jön a Nexus Two, ha jól tudom, One az már tényleg régi.

Amúgy valaki írta, hogy csak a vaku hiányát lehet felróni a Galaxy S-nek, és én azért még a kinézetet is mondanám.

Nekem annyira nem jön be, kicsit gagyinak néz ki, hogy ez miatt még az amoled sem érdekel.

2011. jan. 24. 19:26
 7/16 anonim ***** válasza:
A Nexus Two neve Nexus S és a Samsung gyártja! A kinézet meg izlés kérdése! Számomra példúl az N8 egy stilustalan rönk, leirni sem tudom, hogy mennyire lenézem azt a telefont, hogy lehet ennyira csúfan megoldani a széleket, alját és tetejét..?? :)
2011. jan. 24. 21:18
 8/16 anonim válasza:
HTC Desire tanárom mobiltelefon mániás tud mindent mindegyikről. ő is azt veszi meg főként a GPS miatt:)
2011. jan. 26. 13:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Főként a GPS miatt. Igaz is, hát az kimaradt a Galaxy S-ből és a Desire HD-ból. Istenem, mien érvek ezek?? Vegyed te csak a Galaxy S-t!
2011. jan. 26. 13:42
 10/16 anonim ***** válasza:

Galaxy S!!!!

én mostanában kezdek rosszakat is hallani a HTC-ről. eddig csak jót hallottam, de pár napja...

A Galaxy S-ről pedig nagyon sokan mondták, köztük szervizben dolgozók is, hogy tényleg kifogástalan a telefon. Szervizben is nagyon ritkán van, de ha van az akkor is azért, mert leejtették, és nem azért, mert hibás! Jó vaku oké.. erre meg azt mondták, hogy aki a vaku miatt nem veszi meg, az meg is érdemli. Alig várom, hogy az enyém is a kezemben legyen végre:)

2011. jan. 26. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!