Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Külföldre telefonálás mennyibe...

Külföldre telefonálás mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Ha külföldre telefonálok, akkor a Roamingon belül, kinek terheli a telefonszámláját a + költség? Mindkét félnek fizetnie kell, vagy csak annak aki külföldön van?

Fontos lenne, mert az egyik barátom kiment Ausztriába síelni és szeretném tudni, hogy kinek kell majd fizetnie a + költséget.

Nekem azt is mondták, hogy nekem nem kerül + pénzbe, csak a külföldön tartózkodónak... Előre is köszi a választ

2011. jan. 23. 19:28
 1/8 bp1985 ***** válasza:
Így van, ahogy írod.
2011. jan. 23. 21:58
 2/8 zoli79 ***** válasza:
55%
Nem vagyok 100% ig biztos benne,bár mi is szoktunk külföldre telefonálni.Ha innen telefonálsz ki,csak te fizetsz többet ő kevesebbet.pl:100ft percdíj neked a hívásért neki 60ft a fogadásért percenként.De ha ő hív téged neki kerül csak pénzbe neked semmibe.Remélem tudtam segíteni.
2011. jan. 23. 23:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ...:D Igen hasznos volt és tudtatok segíteni...
2011. jan. 23. 23:45
 4/8 bp1985 ***** válasza:
Na, akkor hogy Zoli ne kavarjon meg. Szóval. Aki kint van, neki van egy magyar kártyája. Te azon felhívod. Neked ahhoz semmi közöd, hogy ő hol van. Lehet akár a Holdon is. Te annyit fizetsz, amennyit a tarifacsomagod szerint fizetsz BELFÖLDI hívásért. Aki kint van, ő pedig a belföldi, és a nemzetközi hívás közötti különbséget fizeti. Azaz példának: Neked 1 perc kerül 10ft-ba hálózaton belül. A nemzetközi lenne 30 ft. (mintha külföldi számot hívnál). Ugye, e között van 20ft. Na, most ezt a 20 forintot a kint lévő ismerősöd fizeti. Ennyi. Ne aggódj, nem kell neked többet fizetni.
2011. jan. 24. 00:34
 5/8 anonim ***** válasza:
A roamingoló (aki külföldön van) állja a többletköltségeket bármilyen hívás esetén.
2011. jan. 24. 08:43
 6/8 A kérdező kommentje:
És sms esetén nem tudjátok véletlenül? :)
2011. jan. 24. 19:03
 7/8 anonim ***** válasza:

SMS küldős a világ minden pontjára alapdíjas. FOrrás: telekom ügyfélszolgálat 2014. év.

Hogy volt e változás azt érdeklődd meg, mert azóta nem csekkoltam.

2015. okt. 6. 18:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Kieg.:

Skype az globális. Szerintem próbáld meg.

2015. nov. 19. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!