Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó mobil a sonyericsson arc?

Jó mobil a sonyericsson arc?

Figyelt kérdés

és miért?

megvegyem vagy várjak a samsung galaxy s -re?

vagy az iphone 5-re?

2011. jan. 23. 18:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Sztem nem nagy durranás! Főleg ha kijön a Galaxy S2, mert felszereltségben a közelében sincs a Samsungnak. Én a helyedben várnék és a Galaxy S2-t venném, mondjuk nem lesz kevés az ára! :) IPhone meg számomra rég nem egy olyan telefon, amelyre pénzt adnék!!!!
2011. jan. 23. 18:28
 2/10 A kérdező kommentje:
én is erre a kettőre gondoltam csak valahol olvastam hogy az iphone-ban 3d- kijelző lesz
2011. jan. 23. 18:35
 3/10 A kérdező kommentje:
és gondolom jó lesz az is
2011. jan. 23. 18:35
 4/10 anonim ***** válasza:

Mire lesz iphone 5, addigra más telefonokban is lesz már 3D kijelző.

Csak épp feleannyi áron fogják adni, és háromszor jobb minőségű cuccost kapsz a kezedbe.

Amúgy SE-nek nem megy mostanában ez a telefongyártás, nem azt mondom, hogy szarokat csinál, de a HTC/Samsung-gal nem tudja tartani a lépést.

2011. jan. 23. 18:38
 5/10 anonim ***** válasza:
IPhone 5-ben 3D kijelző?? Nem, szerintem kizárt dolog, hogy az 5-sbe beletegyék. Sőt, most folytatnak tárgyalásokat, mert lehet, hogy SuperAMOLED képernyő kerül bele, amit a Samsung gyárt. Emelett a Galaxy S2-ben SuperAMOLED PLUS lesz, amely a legjobb és legszebb képernyőnek igérkezik. Jelenleg a az új Nintendoban van szemüveg nélküli 3D képernyő, de h a telefonba egyhamar beletéve nem lesz az biztos!!! És megegyezhetünk, hogy szemüveggel pedig elég ciki lenne a telefon. Habár megeshet, hogy az IPhone5-ben 3D képernyő lesz, csak az biztos nem lesz az idén kiadva. Mire kikerül egy olyan, arra már a képernyők királya a Samsung biztos teremt konkurenciát neki(nem a Galaxy S2-vel, hanem vlmi új készülékkel, mert ők szeretnek félévente kiadni új csúcstelefonokat)! :)
2011. jan. 23. 18:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Am nem értem:

megvegyem vagy várjak a samsung galaxy s -re?

Lehet valahol kapni?? Mert én úgy tudom, hogy az elkövetkező 3 honapban kerül piaci bevezetésre Magyarországon és arra megjön a Galaxy S2 is. Tehát mire kell várjál?? :)

2011. jan. 23. 18:55
 7/10 anonim ***** válasza:

jó mobil bizony,csak a sonyericsson megint késett...kb ősszel kellett volna piacra dobniuk...

apple valóban 3d kijelzőn dolgozik,nem tudni,hogy telefonba lesz,vagy sem...de szerintem már idén bejelenti hivatalosan...

láttam valakinél,hogy az iphone minőségét szólta meg...hát szerintem azért elég minőségi cuccokat gyárt az apple...de attól függetlenül tényleg drága...

azt meg nem hiszem,hogy az új ájfónban a samsung superamoled kijelzője lenne...hiszen a retina display jobb annál,meg az applere nem is jellemző,hogy más cuccát rakná a telefonjába...

visszatérve az xperia arc-ra:

a kamerája elvileg nagyon jó lesz (exmor r),és lesz benne hdmi kivezetés is.ezek eléggé pozitívak.

a kijelzőre viszont nagyon kíváncsi vagyok.ugyanis mobile bravia engine-n alapuló reality display-t kapott.vannak már fotók,hogy összemérik az iphone 4 retina display-ével,meg a syxalag superamoledjével,de azért mégis cak jobb lenne saját szemmel látni végre.

jha és egyébként meg most jönnek a kétmagos mobilprocik,ez is bizonyítja,hogy az se késik...sajnos.

2011. jan. 23. 20:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Szemüvegnélküli 3D-t mobilkijelző méretben már olcsón is simán meg tudják csinálni (pl. 3DS), csak a nagyobb tv-knél vannak még nehézségek.

Tehát 1-2 év múlva legkésőbb simán 3D-s mobilokkal fognak rohangálni az emberek.

Ja és már fél éves hír:

[link]

Tehát már dolgoznak rajta, még ha csak koncepció szintjén is, de a technológia ott tart, hogy már simán menne 1-2 év múlva, csak a hardvernek kell kicsit erősebbnek lennie.

2011. jan. 24. 17:01
 9/10 anonim ***** válasza:

szerintem nem a hardver erősségével van gond,hanem inkább minden mással.mert persze rajzol az ember egy kinyitható 3ds érintőkijelzős mobilt,azt akkor az már működik is,csak kell hozzá egy 4 magos 3ghz-es proci.hát azért nem...ezek még csak tervek,amik gondolatban léteznek,meg papíron léteznek.

hardverrel meg szerintem nem is lehet gond,hiszen nézd meg,hogy mi van egy ps3-ban,vagy egy xbox 360-ban és nézd meg a méretét...sőt ne is mennyünk messzire! nintendo 3ds-t nézd.hardverilag lókuki az egész cucc,aztán mégis 3d-s.

összegzésként annyi,hogy a hardverrel semmi gond nem lenne,csak szerintem túl nagyot akarnak egyszerre ugrani.

bár úgyis megcsinálják,de kezdhették volna az egészet valami "kisebbel".

2011. jan. 24. 17:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Előző:

Most nem igazán értem, mit akarsz mondani.

Mármint az megvan, hogy szerinted nem a hardverrel van a gond, de azt nem értem, hogy a PS3/X360, ill. a 3DS hogy kerül ide.

Amúgy hardver már szerintem sem árt meg neki, mert egy max 4,3" képernyőhöz nem kell Cell proci, hogy 3D-t jelenítsen meg, viszont valami akadály biztos, hogy van, mert tudják a készítők, hogy most 3D lázban van az egész világ, és ha valaki piacra dobna egy 3D-s mobilt, az nagyot kaszálna.

2011. jan. 24. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!