Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri Androidos telefont venni?

Megéri Androidos telefont venni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 22:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha tudod miért van szükséged számítógép tudású telefonra, akkor igen. Különben csak pénzkidobás, és csak a fitti csávóknak való, hogy tudjanak mivel felvágni.
2011. jan. 22. 22:58
 2/11 anonim válasza:
Nekem úgy hozta a sors,hogy androidos telefont kaptam a régi helyett,mert nem lehetett szervizelni,és már nem gyártják azt a típust...minden bizonnyal mondhatom,hogy amennyire tartózkodtam tőle,most annál jobban szeretem..:D Teljesen meg vagyok vele elégedve,szerintem megéri!
2011. jan. 22. 23:14
 3/11 A kérdező kommentje:
És milyened van? Én az xperia-t nézegetem de nem tudom jók-e. Hallottam róluk jót és rosszat is.
2011. jan. 22. 23:15
 4/11 anonim ***** válasza:
megéri. ha a számítógépedet te telepíted és tudod normálisan használni, akkor nyugodtan vehetsz, de ha analfabéta vagy ilyen témában akkor vegyél egy sima buta telefont :D
2011. jan. 22. 23:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem sértegetést kértem kedves utolsó. De kösz látszik te is az vagy.
2011. jan. 23. 00:02
 6/11 anonim ***** válasza:
37%
Htc-ben gondolkodj mert a többi SZAR meg még apléba azt cső sony ericsson szar ne vegyél szét esik kuka nekem volt... az is kaki akkor htc az good meg az iphone is ebben gondolkodj de érdemes androidos telót venni csak azt de ezt már le írtam. sok szerencsét!
2011. jan. 23. 00:26
 7/11 anonim ***** válasza:
nem sértegettelek, tanácsot adtam...
2011. jan. 23. 00:53
 8/11 anonim ***** válasza:
59%

"A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad."

a Sonyericson nem szar csak nem mind1 mire használod ... mert ha béna vagy és 2 másodpercenként le ejted akkor jó hogy szarrámegy de ha vigyázol rá akkor semmi baja nem lesz. Nekem x8 am van és semmi baja nincs...

2011. jan. 23. 06:57
 9/11 anonim ***** válasza:
19%

A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:26

A htc Fan Club nem itt van te GYÖKÉR!!!

2011. jan. 23. 09:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam, hogy szeretem a Sonyt! Sőt én sem szeretem, mert nekem is ment tönkre. Az nem tetszett, hogy a többit leszaroztad. Azért az új Samsungokat nem lehet leszarozni. Példának okáért mai napig a Galaxy S-et jobb készüléknek tartják a Desire-nél, nem beszélve, hogy az OMNIA 7 messze veri a HD7-et. Szóval ne legyünk úgy elszálva a htc-ktől, mert náluk is vannak jobbak és náluk is vannak gyengébbek. :)
2011. jan. 23. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!