Androidra vagy iOS-ra vannak jobb játékok?
Figyelt kérdés
játékok és programok? Iphonon már láttam pár jót de androidon még nem! Melyikre lehet jobbakat letölteni? (értelmeseket nem ilyen gagyikat)2011. jan. 22. 22:44
1/6 Panda Péter válasza:
utálom az iOS-t, de azt el kell ismerni, hogy jó játékokat csinálnak rá, nem véletlen hogy az app store kb 75%-a játék.
persze android meg nagy ütemben fejlődik. szóval most iOS (ha csak a játékot nézzük), lehet hogy pár hónap múlva droidot mondanék. ha meg nem csak a játékokat nézzük, akkor egyértelműen droid.
2/6 Fkris válasza:
De az iPhone játékokat lejátszák az iPod Touc-ok és az iPad is.
Szóval jobban vannak optimalizálva, mert droidos készülékek 600mhz től 1ghz ig vannak.
és persze nem csak a proci a lényeg, de így tudom érzékeltetni.
De egy szóval sem mondomtam h a droid rossz, csak elmondtam azt amit gondolok;)
3/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszi :)
2011. jan. 22. 22:55
4/6 anonim válasza:
Sok játék van amit iphone-ról koppintottak és nagyon jól futnak androidon is....pl:angry birds
5/6 anonim válasza:
iOS,
Volt x10 minim amibe 600 mhz-es proci van és akadt az angry birds, az 3G-s iPod Touchomon ami szinten 600 mhz-en fut azon már nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!