Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez akkor hogy is van?

Ez akkor hogy is van?

Figyelt kérdés

Az androidos mobiloknál (legyen az egy sony ericsson x10, vagy sony x8) hogyan lehet rátenni új programokat (pl.: photoshopot, vagy rajzprogram)? csak le kell töltenem azt amit rászeretnék rakni a telóra és "ráhúzni'?

És mi a különbség az android és a symbian között?!

(előre köszi az értelmes válaszokat:))

2011. jan. 22. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

PhotoShopot te az éltedben nem raksz rá, öcsém. Vagy rá teheted, de használni nem tudod. Max csak hurcibálni, hogy egy haverodnak feltedd a gépére vagy ilyesmi. :DD

Bocsi, de most jót nevettem :D

2011. jan. 22. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Először Photoshop szerintem nincs Androidra rajzprogram az van de Photoshop nincs mivel ez nem Windows mobile! És úgy tudsz rárakni hogy keresel egy android letőltő oldalt ahol vannak progik játékok stb! Ott letőltöd az APK filet és felhuzod a SD kártyára ha USB BlueTooth adaptered van akkor azzal, is jó!:D! nekem mind 2 ővel jó USB Kábel és adapter de Wifin kersztűl is lehet adatátvitel! De egyszerübb az android marketből leszedni dolgokat sokkal jobb ott pedig csak regisztrálsz és mehet a menet letőltöd telepíti és játszhatsz vagy progikkal szorakozól! És van androidos telefonom ugyhogy tapasztalatból beszélek (ZTE Blade) c(:!
2011. jan. 25. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Jah és szerintem a Symbian és az Android közt nem sok különbség van de nagyrészt (szerintem) a Nokia rak a telefonjaira! és szerintem az androidnak alapból szebb a témája!:D de nem vólt még Simbyanos telóm így nem fogom leszólni!:D
2011. jan. 25. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:
A Nokiának van a legkevesebb androidos telója. a Sony E. meg a Samsung csinálja őket komolyabban, meg pár modell a Motorolánál is van.
2011. jan. 25. 18:18
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat :)
2011. jan. 26. 18:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!