Szerintetek nőies telo a samsung wave s8500?
Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 15:42
1/5 anonim válasza:
Talán nem annyira,de izlés kérdése.
2/5 anonim válasza:
szerintem nem, egyik férfi ismerősömnek is ugyanilyenje van. És a sony ericsson x8?:D
3/5 anonim válasza:
Szia! Én pont ilyen telefont akarok venni nemsokára, szerintem egyáltalán nem nőies, sajna ezért is töprengtem rajta sokáig, hogy vegyek-e ilyen telót, mert tudásban teljesen megfelel nekem, viszont félek, hogy túl férfias lesz a kezemben :D
2.-ik válaszolónak pedig: Szerintem az x8 az egy teljesen unisex teló. Ugyanúgy jól áll férfi és női kézben egyaránt.
23/L
4/5 anonim válasza:
Szerintem egy jó kis szilikon tokkal meg lehet oldani a problémát. Én is ilyen telefont szeretnék venni.
5/5 anonim válasza:
ez legyen életed legnagyobb problémája. ha nőies vagy, mert úgy öltözöl és viselkedsz, akkor a telefonod már nem sokat nyom a latba.
nő létemre ilyet tervezek venni, mert nekem nem azért kell telefon, hogy csinosan fityegjen, meg csillogjon a kezemben a rózsaszín swarowski berakás :P
engem valahogy a funkciói jobban vonzanak mint az, h hogy néz ki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!