Problémák android 2.2-vel (froyo)?
Sziasztok!
Pár napja lett egy galaxy tabom, vagyis teljesen új nekem még ez az android világ. Azonban lenne is egy problémám: a facebook bejegyzésekhez nem tudok kommentálni. Lényegében nem tudom elküldeni a kommentet. Nem a mobil változatot használom, mert csak a teljes oldallal tudok hozzáférni a csoportokhoz. Ha valaki ír egy bejegyzést, és azt kommentálni szeretném, akkor csak az enter lenyomásával küldhetem el a kommentet, ekkor nem jelenik meg a megosztás gomb. Ha lenyomom az entert, akkor nem küldi el a bejegyzést, hanem a tetszik gomb nem tetszikre vált, majd vissza. Mit lehet tenni? Próbáltam másik böngészővel is, de azzal sem jó. Még az is érdekelne, hogy be lehet azt állítani valahol, hogy ha netezek, akkor ne a mobil-féle weblapot hozza be, hanem a rendeset?
Wlannal csatlakozom az internetre.
Hiába írom be simán, hogy facebook.com, átvált mobilos verzióra, és mindig az jön be.
A facebook problémát megoldottam egy facebook alkalmazással.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!