Galaxy S-re iOS4.2? Szerintetek fel lehet rakni a Galaxy S-re az iOS4-et? Ha igen, akkor hol találok olyan ROM-ot?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 22:39
1/6 anonim válasza:
Technikailag nem lehetetlen, de abszolút felesleges, mert az Android egy minőségi oprendszer az iOS4 pedig egy f*s. Am sztem megegyezik a Galaxy és az Apple memória foglalat, de nem vennék rá mérget...
2/6 anonim válasza:
"Android egy minőségi oprendszer az iOS4 pedig egy f*s"
ekkora ökörséget eddig csak anti-apple fanboi-októl olvastam, grat :)
3/6 Panda Péter válasza:
nem fogalmaznék ilyen nyersen, de én is jobbnak tartom a droidot az ios-nél, de ez inkább csak azért van, mert utálom a zárt rendszereket és undorítónak tartom az apple üzletpolitikáját és felhasználókhoz való hozzáállását.
4/6 anonim válasza:
Android sokkal jobb és szabadabb. Szerintem is inkább az, mint iOS...
Kérdésedre: angolul keress rá, hátha volt már egy bátor a világon, aki megoldotta és megosztotta. Youtube-on esetleg, mert úgyis dicsekedne vele az alkotó, ha sikert ért el.
5/6 anonim válasza:
szerintem meg inkább ios mint a csicsás minden szaros android... ez van. különbözőek vagyunk ettől szép a világ :)
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszi a válaszokat, tudom a különbséget a 2 rendszer között, az android sokkal "tágabb" az én meglátásom szerint az ios pedig minőségibb(itthon eléggé ritka ezért nehéz igazán élvezni), nekem viszon azért kellene mert nagyon sok olyan alkalmazás amit szeretnék jasználni az mind az alma alatt fut. Sajon videót nem találtam, ezért írtam hátha találok egy válalkozozó kedvű samsung felhasználót.
2011. jan. 22. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!