Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek jó a Samsung Corby?

Szerintetek jó a Samsung Corby?

Figyelt kérdés

Légyszíves csak olyan emberek válaszoljanak akiknek már volt vagy van Samsung Corby-juk.

Megszeretném tudni, hogy jó minőségű-e meg ilyenek. :) Köszi előre is.

2011. jan. 21. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem, nem nyerte el a tetszésemet, főleg nem a kamerája...rémes képeket készít...a kijelzője (érintőképernyős lévén) néha engedetlen, vagy alig érez valamit, vagy annyira érzékeny, hogy 2 másodperc alatt megnyitok 5 cuccot, úgy hogy nem is tudtam róla

(tegyük hozzá, hogy nekem alapból nem tetszenek, az érintőképernyősök, de ez kifejezetten nem)

2011. jan. 21. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
amit kifelejtettem...pozitívum, a tartós akkumulátora...szinte hihetetlen sokáig bírja egy full feltöltés
2011. jan. 21. 17:37
 3/5 anonim válasza:
jajj.....csak azt ne vegyél.Annál még egy tégla is többet tud.Az elején mindenki odavolt,h huhh de cuki közben meg egy rakás sz*r!!!!Nekem az van és utálom.Bánom,hogy hagytam magamat rábeszélni.
2011. jan. 21. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Szar.

Persze 10-20 ezerért nem is kell jobbra számítani.

De még csak nem is középkategóriás.

2011. jan. 21. 19:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Azóta már megvan és nagyon tetszik. Szerintem jól működik és olcsó is. Nekem ez a telefon megfelel. :) Azért köszi a válaszokat.
2012. febr. 5. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!