Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek jó telefon a...

Szerintetek jó telefon a Nokia X6?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 11:37
1 2
 11/12 Paraszt János válasza:
jó a nokia abba van az az izé és lehet vele netezniiiii és képeket tölteni gépre vagy mi de sztm klassz!!
2011. jan. 30. 14:03
 12/12 anonim válasza:

Nekem ilyenem van! És most szeretném eladni. Már egyet visszavittem mert tele volt hibával hiába volt rajta a legfrissebb szoftver.

Netezés után nem lehetett felhívni, én sem tudtam hívni mást. GPS-nem talált jelet 80km-en keresztül, kikapcsolt magától, lefagyott!

A mostani jó csak az a problémám hogy lassú, néha sokat gondolkodik, a rá írt témákat meg egyszerűen utálja mert nagyon le tudja szívni a mobil sebességét! Nem igazán erős proci van benne és a symbian meg nem a legjobb. Nem hiába vált át a Nokia Windows Phone 7 op-re(ha jól tudom). Szóval én csalódtam benne sajnos! Hiába nem karcolódik, jól néz ki, strapabíró, de vannak hibái.

2011. febr. 1. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!