Jó érintőképernyős telefonok?
Figyelt kérdés
Telenornál, lehetőleg 25 alatt :)
Linkeljetek :)
2011. jan. 21. 08:58
1/5 anonim válasza:
Az említett ár alatt, nem található megfelelő telefon, az adatbázisban. Köszönjük az érdeklődését!
2/5 anonim válasza:
Igen jók, legalább is nekem nagyon, én imádom!! Most samsung lafleur-öm van, nagyon klassz, itt egy link róla, igaz én nem ennyiért vettem csak tíz volt mert a férjem évek óta előfizető és volt karácsony előtt kedvezmény.
3/5 anonim válasza:
S5230 pont a nem ajánlott telók közé tartozik.
4/5 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön, karácsony előtt kaptam a kezembe és azóta pl tölteni is ma kellett harmadszor, sokáig bírja, szép fotókat csinál,minden tökéletes rajta, sokkal jobb mint az előző nokiám vagy bármelyik telefonom ami volt.
5/5 bp1985 válasza:
s5230-at ne vegyél, a nagy része még mindig hibás így 2 év után is. Nem 2 hét alatt jön elő a hiba, vagy 1 hónap alatt, hanem szépen idővel. Érintőset 25-ért nem szabad venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!