Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó érintőképernyős telefonok?

Jó érintőképernyős telefonok?

Figyelt kérdés

Telenornál, lehetőleg 25 alatt :)

Linkeljetek :)

2011. jan. 21. 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Az említett ár alatt, nem található megfelelő telefon, az adatbázisban. Köszönjük az érdeklődését!
2011. jan. 21. 09:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen jók, legalább is nekem nagyon, én imádom!! Most samsung lafleur-öm van, nagyon klassz, itt egy link róla, igaz én nem ennyiért vettem csak tíz volt mert a férjem évek óta előfizető és volt karácsony előtt kedvezmény.

[link]

2011. jan. 21. 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:
S5230 pont a nem ajánlott telók közé tartozik.
2011. jan. 21. 09:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön, karácsony előtt kaptam a kezembe és azóta pl tölteni is ma kellett harmadszor, sokáig bírja, szép fotókat csinál,minden tökéletes rajta, sokkal jobb mint az előző nokiám vagy bármelyik telefonom ami volt.
2011. jan. 21. 09:33
 5/5 bp1985 ***** válasza:
s5230-at ne vegyél, a nagy része még mindig hibás így 2 év után is. Nem 2 hét alatt jön elő a hiba, vagy 1 hónap alatt, hanem szépen idővel. Érintőset 25-ért nem szabad venni.
2011. jan. 21. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!