Szerintetek megéri megvenni ezt 80000-ért? Mert szerintem egész jó árban van igaz h csak 1 hónap a gari de akkor is? és ha nem akk 70-80 körül írnátok jó androidos telókat?
Nem, szerintem egyáltalán nem éri meg. Sztem a legjobb készülék a 70-80 ezres kategoriából a Samsung Wave, melynek iga h bada az oprendszere, de habamorsan arra is rengeteg alkalmazás lesz, már van, csak nem annyi mint az Androidra! Alkalmazásoktól eltekintev ugyanolyan okos, használható és barátságos, mint az Android, midez az egyik legtökéletesebb telefonba mülödve. Úgyanis a Wave-t a szép SuperAMOLED képernyőjével 1Ghz-es processzorával, kiváló egyéb alkatrészeivel, minőségi összeszerelésével és anyagával egyáltalán nem lehet figyelmen kivül hagyni. Ha kicsi, akkor a BigBrother, a Wave II, ami szintén a tökéletesség közelében levő telefon. És hidd el, a bada-ban is van fantázia, lehetőség és még 2-3 hónap és az alkalmazások jönnek dögivel!
Ez egy szigorú teszt, de ha végigolvasod csak pozitivumokat és jókat olvashatsz a bada oprendszerről! :) De ha ragaszkodsz az Androidhoz, akkor talán ilyen árban az X10 van, de a telefon összessége elmarad a Wave-ktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!