A Nokia 5230 Navi alkalmas videotelefonálásra?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ez a telefon tudja-e ezt, mert még nem fedeztem fel...Ha igen, hogyan lehetséges? Köszi előre is a válaszokat!2011. jan. 20. 16:59
1/5 anonim válasza:
Nem alkalmas, ugyanis nincs benne elől a másodlagos kamera ami ezt lehetővé tenné. Erre pl. az 5800 alkalmas.
2/5 A kérdező kommentje:
De kár... úgy tudom az 5800as az elődje az 5230-nak, nem? Tehát akkor ez a telefon visszafejlődött? :) és az x6-os Nokia alkalmas rá?
2011. jan. 20. 17:47
3/5 anonim válasza:
Igen, az X6-os alkalmas. Az 5230 valóban újabb kiadás, és az 5800 butított változata. De az 5230-nál is van újabb kiadás ami kinézetre ugyanaz, de mégis 2 funkcióval kevesebbet tud, ez pedig az 5228 amiben nincs 3G és GPS.
4/5 A kérdező kommentje:
Óh, értem. Hát akkor így jártam. Párom akkor tud videotelefonálni, mert neki X6-osa van, nekem meg az 5230-as...Mondjuk nem égetően fontos ez, de jó móka lett volna kipróbálni, főleg nekem...
2011. jan. 20. 20:37
5/5 anonim válasza:
Ha alkalmas is lenne az 5230, akkor pedig komoly 100-asokat, akár ezreseket fizethetnél adatforgalmi díjért (ha a telefonra telepített Skype alkalmazással videócsevegnétek) de ha nem Skype-al, akkor is drága a videótelefonálás telefonról. Pc-vel, laptoppal kellene megoldanotok. Egyébként ha 5800 lenne neked és egy wifi-re csatlakoznál akkor menne a dolog ingyen is. Számoltasd be a 5230-ast egy 5800-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!