Milyen androidos telót vegyek 70-80 e körül?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 16:10
2/7 anonim válasza:
Xperia X10 Mini Prot. Nekem is olyanom van. Nem bánod meg :)
3/7 anonim válasza:
Nekem samsung galaxy 3 van, barátnőmnek xperia x10 mini. Nekem az enyém jobban tetszik (nem azért mert az enyém :P), mert nagyobb a kijelzője. Nekem így sokkal szebb és jobb, ettől kisebb kijelzőset nem vennék. De ha már w10 mini akkor pro! Ami abban tetszik, hogy elég nagy mp-es a kamerája.
5/7 anonim válasza:
hát én x10 mini-t nem vennék. Lehet hogy jó meg minden, de annyira kicsi , hogy nem is látni és a processzor pedig ugyan az van benne mint a GT540-be és 20e Ft-al olcsóbb is. Ha nagyon kell androidos akkor a legjobb a Nexus S vagy a Galaxy S. Mind a 2-őt a Samsung gyártja. Igaz az ára 100 fölött van, de részletre is lehet venni. Nexus S-t igaz nem is nagyon láttam még, de gondolom majd több lesz. Ha nem kell annyira android akkor szerintem megint egy Samsung lenne a jó pl. a waveS8500
6/7 Csicsek Zoltán válasza:
hát én néznék egy jó nokiát
7/7 anonim válasza:
motorola defy-t
ez az árkategória királya
mongyák itt sokan a se x10mini/miniprot...BAROMSÁG
olyan kicsi hogy kevés prog van hozzá
rootolni kell meg ilyenek...semmirevaló
galaxy 3/551 nemrosszak
erősebb hardverrel és nagyob kijelzővel nagyobbat ütne
az előttem író irta a wavet
az is egy király választás lenne csak sajnos ez a teló is kompromisszumokkal jár
de a defy csak annyival hogy nincs HD,sempedig xenon meg ilyen aprosagok
ezelszembe van 3,7 coll kijelzö 480X854 felbontással
2 giga beépített ram nagy 800mhz proci 512 rom
utés/por vizállos stb
KIRÁLYTELÓ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!