Ha nem smsben kérem le a számlainformációt hanem a wapon nézem, az is pénzbe kerül?
Figyelt kérdés
Telenor - djuicés vagyok. Smsben lekérni azt hiszem 50 forint. Azonban nemrég internetet kapcsoltattam rá, és a kedvencek között volt egy hivatkozás "számlainformáció" névvel. Akkor nem smsben küldi le, hanem csak behozza rendesen a "böngésző". ( [link] egyébként a link. Ez felszámol szintén 50 forintot?2011. jan. 20. 12:45
1/3 anonim válasza:
Mennyit számol azt nem tudom,de pénzbe kerül az adatforgalom.
(semmi sincs ingyen)
2/3 A kérdező kommentje:
persze, azt tudom h az adatforgalomért von le dijat :D de most nekem egy hónapig ingyen netem van a telón :) igy azért kérdem h azon felül számol-e fel valamit? (mint az smsért az ötven forint)
2011. jan. 20. 15:22
3/3 anonim válasza:
Akkor nem.(amíg tart a kedvezmény,bár itt is általában meg mondják mennyi ? Mb.-ot takar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!