Ha februárban veszek egy Új Nokia C6-01-et akkor arra is érvényes lessz már az egységes töltőszabvány amit híresztelnek a tv-ben is?
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 21:42
11/12 anonim válasza:
De akkor is, igaz, a régebbi Nokiák sokkalta jobbak voltak, bár számomra akkor sem érte meg az árát!
De most amennyiért kérnek egy fostalicska Symbian-os szarért, amitől még az én három-négy éves SE P990i-m is jobb felháborító!
A legolcsóbb Android-osok között az LG Optimus a legjobb!
Bár én SE Xperia X10-et ajánlom a legjobban, meg a HTC Desire-t!
12/12 anonim válasza:
Jah, még egy valami a kérdezőhöz!
Ok, hogy csak Nokiád volt, de ha kipróbálnál egy Android telót és tapasztalnád a tudását biztos vagyok benne, hogy rögtön megváltozna a véleményed !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!