Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vannak más adatok?

Miért vannak más adatok?

Figyelt kérdés

Miért vannak teljesen más adatok egyes telefonoknál? Megnéztem pl. neten a Motorola DEFY-nak az adatait, összehasonlítottam a Vodafone termékismertető újságában szereplő adatokkal és teljesen mások néhol. És más telefonoknál is, pl. HTC Wildfire.

[link]

Itt akku 1540-es, Vodánál 1300, van GSM 850, Vodánál nincs, HSUPA van, Vodánál nincs, 16M színű kijelző, Vodánál 256 ezer, 2GB belső memória, Vodánál 1,25 GB, 512MB RAM, Vodánál nem is írja hogy mennyi, készenlíti idő 238 óra, Vodánál csak 180, rádió van, de Vodánál az sincs.

Na most kinek higgyek? A Vodás újságban le van írva, hogy ezeket az adatokat a gyártótól kapták. De ekkora eltéréseket... Vagy a szolgáltatók megváltoztatják a telókat, mint itt pl. hogy kiveszik a rádiót? Nem értem én ezt...

2011. jan. 19. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Gondolkozz logikusan... belepiszkálnak... nekik jobban megéri ha ugyan olyan áron adnak el egy rosszabb akkumlátoros kissebb memóriájú kevesebb színt megjelenítő telefont
2011. jan. 20. 06:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor ha én megveszem, ilyen lebutított lesz?
2011. jan. 20. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
vagy még jobban :(
2011. jan. 22. 07:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Esetek többségében hibás az újság és csak a szolgáltató által fontosnak tartott adatokat írják bele.

De egyes részletekben igaz az hogy lebutított telefont kapsz.

2011. jan. 22. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Előz vagyok.Utánnajártam neked egy vodánál dolgozó ismerősömnél mi a tényállás a defy-vel kapcsolatban.

-850Mhz adó-t kivették mert az amerikai szabvány tehát itt nem kell

-HSUPA-t kivették mert a vodának nincs HSUPA lefedettsége

-Csökkentett memória mert a voda saját szoftvere elfoglalja(live! és hasonlók)

-Akku ugyanúgy 1540 mAh-s tehát nem kisebb

-Készenléti idő azért kisebb mert a gyárit 850Mhz-n számolták, az nincs benne tehát a magyar 1800Mhz-n 180 óra

-tudomása szerint rádió is van benne, gyári alkalmazást nem törölnek róla

2011. jan. 22. 12:33
 6/7 A kérdező kommentje:

De van benne HSUPA, csak Voda hálózaton nem használhatom? Tehát pl. ha én függetleníteném és T-mobile vagy Telenor SIM kártyát tennék bele, akkor menne a HPUPA? Már ha náluk van egyáltalán.

És a kijelzővel mi van? Eredeti: 16 millió, Voda 256 ezer.

2011. jan. 22. 14:25
 7/7 anonim ***** válasza:
A kijelző 16M színű a vodánál is.Hsupa szoftveresen van letiltva, hozzáértő szoftverguruk vissza tudják kapcsolni, ám felesleges mert HSUPA még csak tesztjelleggek van magyarországon és csak főváros egyes kerületeiben(T-nél, a másik kettő nem tesztel), jelenleg csak a HSDPA lefedettség biztosított.
2011. jan. 23. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!