Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobilt vennél a T-mobil...

Milyen mobilt vennél a T-mobile-tól most "részletre"?

Figyelt kérdés
Szeretnék telót venni, de nem kp-ben, hanem részletre. Lehet részletre venni feltöltőkártyást is, vagy csak előfizetéseset? Melyik készülék az, amit most érdemes megvenni?
2011. jan. 19. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak előfizusat tudsz venni részletre. Ez ugyan kamatmentes,de minimum 2 éves hűség nyilatkozatot kell aláírnod.
2011. jan. 19. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:
én a helyedbe összegyűjtögetnék 50.000 et és vennék egy sonyericson xperia x8 at v Samsung galaxy 3 at
2011. jan. 19. 14:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Hali!

Nem akarom kp-ben kifizetni, mert az másra kell. Havonta néhány ezer, az rendben van.

Látom az oldalukon, hogy van olyan is, amibe minimális előleget befizetsz, és 1 vagy 2 évre kötsz hűségnyilatkozatot. Ott mindegy, hogy melyik előfizetésre? Nagyon erőltetik a médiás előfizut, de én azt nem használnám.

Van tipped így is az aktuális készletből?

2011. jan. 19. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Lg GT540 Optimus, így vettem karira, király telefon
2011. jan. 19. 20:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, király vagy! Utánanéztem, nagyon jó teló.
2011. jan. 19. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!