Sms import hogyan lehetséges a telefonból PC-re?
Figyelt kérdés
Megvettem életem első Nokiáját, és arra lennék kíváncsi, hogyan tudnám az sms-eket felrakni a gépre, ha épp megtelik egyszer a mobilban. A PC Suite szerintem nem jó semmire se... A Samsung PC mennyivel jobb és egyszerűbb... azt ismerem :) Előre is köszi a válaszokat, nagyon hálás lennék, ha valaki tudna ebben segíteni! :)2011. jan. 18. 22:34
1/7 A kérdező kommentje:
Vagy export akart lenni? :) Mindegy, a lényeg, hogy a telefonból pc-re:)
2011. jan. 18. 22:41
2/7 anonim válasza:
hátt...nekem pc suite-tal sikerült, az igaz h szar, de ott a suite menüjében ott vannak a nevek ott aza felső menü és export vagy import ameik teccik:)
3/7 anonim válasza:
Vegyél a boltban kábelt a PC, és a teló közé. Ha van a telódnak CD-je, akkor futtasd le a gépen, hogy felismerje. Töltsd le a Nokia suite-t, és futtasd. Kérni fogja, hogy csatlakoztasd a telefont. No, akkor összedugod őket. A Suiten van olyan, hogy beállítások. Ott jelöld ki, hogy mit szinkronizáljon. Jelen esetben az sms-eket. 2 sec, és már olvashatod is a bejövőket, de írhatsz is a PC-n, és átküldheted. Ha a névjegyzéket szinkronizálod, akkor a címzettet is ráírhatod. Hidd el nekem, nagyon stabil a Nokia Suite. Zenét, videót, gyakorlatilag bármit oda-vissza küldhetsz rajta. Csak persze rá kell jönni, hogy működik. Legyen hozzá türelmed.
4/7 A kérdező kommentje:
Jézusom, egyáltalán nem ismerem ki magam ezen a nyomorult PC suite-n :((( én semmi sms-sel kapcsolatos dolgot nem találok :( Komolyan képekkel kellene bemutatni nekem a lépéseket :( Pedig annyira béna nem szoktam lenni, de ezt nem ismerem egyáltalán :(
2011. jan. 18. 23:53
5/7 A kérdező kommentje:
Óh, köszönöm a felvilágosítást, megpróbálom! Van kábel, azért ennyire hülye nem vagyok :)
2011. jan. 18. 23:54
6/7 anonim válasza:
Szia!
Remélem, magyar suitet töltöttél le, és el is tudod olvasni. Egyébként nem "sms"-t ír, hanem "üzeneteket"
7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként sikerült eljutnom idáig, csak egy baj van, hogy a másik kártyának az üzeneteit olvassa, nem pedig azt, ami a telefonban van...Hm...majd rájövök valahogy erre is...hm...
2011. jan. 20. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!