Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung s8500 wave-el volt...

Samsung s8500 wave-el volt valaha probléma?

Figyelt kérdés
Fagyás, meg ilyesmire gondolok.
2011. jan. 18. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Az enyémmel még nem :) Kb 4 hónapos
2011. jan. 18. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szervizes vagyok, de azt sem tudom h néz ki a telefon! :D Mármint olyan ritkán fordul meg. Tényleg kiváló készülék, úgy oprendszerben, mint képernyőben, összeszerelésben és felszereltségben (akku, processzor,..stb..)!!
2011. jan. 18. 21:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Ok, és akkor feltenném a kérdést, főleg másodiknak:

Lg km900 arena ami még érdekel, tudom nem egy kategória, de a multimédia tulajdonságai hasonlók.

És az LG mellett szól, hogy már 30.000 ért hozzájutok.

A Samsung meg 60.000 körül kezdődik.

Megéri kifizetni 2x annyit, egy hasonló tudású telóért?

2011. jan. 18. 21:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb indulatomat is beleadva, nem tudok jót irni az LG-kről. Tényleg nem bevállt készülékek, de azért adnak el belőlük sokat, mert olcsók. Mint a te esetedben is. Szerintem tudásban nem egy szinten vannak. Nem beszélve képernyőről, mely a az egyik legszebb a piacon (Wave). Akkor még hol az 1Ghz proci az LG-ből, amely olyan gyorssá tenné, mint a Wave?? :)Ha a pénzed megvan én azt ajánlom, igen tudom, 30000 Ft pénz, de nem 1-1.5 évre vásárolunk telefont. A Wave az 2 év mulva is egy profin összerakott, okos és szép telefon lesz. De szerintem mikor elmész vásárolni, megfogod a kezeddel és kiprobálod mindkettőt, nem lesz lérdés a vétel. Wave. :)
2011. jan. 18. 21:46
 5/9 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a pénz nincs meg rá, csak az LG-re lenne.

De gondoltam én is, hogy jobb lesz ha még várok, és wave-et veszek.

Csak nagyon ráfeszültem a napokban, hogy veszek egy "új" telefont.

Azt meg tudjátok mondani, ha beállítom a csengetést, akkor is teljes hangerőn szólal meg egyből ha hívnak?

Mert már láttam olyan Samsungot, hogy csengetésre van állítva és mégis halkabban szólal meg 1-2 másodpercig.

Tudom nem nagy dolog, de ez mégis olyan hangulatromboló lenne.

2011. jan. 18. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
be lehet állítani "erősödő csengetés"-nél
2011. jan. 19. 06:05
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

"de nem 1-1.5 évre vásárolunk telefont."

de pont hogy annyi időre. Kb annyi idő alatt változik sokat a technika. 1,5 év alatt elavul egy telefon.

2011. jan. 19. 08:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak az sem m1, hogy 1-1.5 év alatt járt már szervizben, vagy hbátlanul adod tovább!! Inkább válaszólj a kérdére!! Ja, h nem tudsz?? AKKOR MI AZ ANYÁDÉRT NEM FÉRSZ EL A VÁLASZOMTÓL?? MOSTMÁR TÉNYLEG ELEGEM VAN BELŐLED, CSAK MA VAGY 3 HELYEN KÖTTÉL BELÉM, MIKÖZBE NEM IS VÁLASZOLTÁL A KÉRDÉSRE!!! JOBB HA ELREJTED AZ IP CIMED, AHONNAN IROGATSZ!!!!!!
2011. jan. 19. 12:41
 9/9 anonim ***** válasza:
60%

"Inkább válaszólj a kérdére!! Ja, h nem tudsz??"

Majd megteszed helyettem. Én meg kijavítom a hibáidat, nem lehetsz tökéletes.

Nem értem miért érzed belekötésnek, én csak jó szándékkal segíteni akarok.

2011. jan. 19. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!