Elég a 8GB vagy legyen 16?
Figyelt kérdés
Iphonet szeretnék de nem tudom hogy elég-e nekem a 8GB-s. 15 éves vagyok képeket csinálnék vele meg zenét hallgatnék... ennyire elég a 8? vagy inkább 16?2011. jan. 18. 20:48
1/6 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdésedet, hisz te tudod h mennyi képet+zenét akarsz rárakni és idővel úgyis gyarapodnak a zenéid szóval inkább a nagyobbat.
2/6 bp1985 válasza:
Itt nem a méret a sok neked, hanem az IPhone. Képkészítésre vegyél egy fényképezőt, ne egy sz@r IPhone-t. Zene hallgatásra meg egy mp3-at.
3/6 anonim válasza:
Nézd nekem 2 GB-os telóm van és bőven elég nekem bármire. Van rajta kb 200 zene, annál többet úgy sem hallgatsz. 1 kép pedig kb 500 KB-ot foglal tehát abból is marha sokat rárakhatsz. Tehát én a 8 GB-ost venném, persze csak akkor ha jó véleménnyel volnék ezekről a hulladék Iphoneokról.
4/6 anonim válasza:
minek 1 15 éves sz@rcsimboknak 200 000 es telefon???
öcsi ha képeket akarsz csinálni akk vegyél 1 xt720 at vagy 1 n8 at
AZ APPLE KAMERÁJA SZ@R
azzal az életben nemcsinálsz olyan jo képeket mint a fent emlitett telokkal
főleg ha 3-3gs t veszel(a 4 sem 1 csúcskészülék)
a kérdésre válaszolva
16 g felesleges annyi képet ugysem csinálsz,annyi zenét ugysem halgatsz,annyi programot ugysem használsz (mert hülye a telefon és nembirja)
sztem neked tudod mire kell???
figyejjétek srácok milyen menő vagyok,apukámnak van pénze és vett nekem 1 ájfont...
komolyan 1 ilyen okádék telefon kell ahoz hogy érvényesisd magad vagy hogy hűűűdef@szagyerek legyél???
5/6 A kérdező kommentje:
nézzétek... nem fényképezőnek kell, van fényképezőnk, csak ha a suliba hülyéskednénk és csinálnék képet így értettem a fotózást. kikérem magamnak nem vagyok szarcsimbók. rohadtul nem 200000, és honnan veszed hogy nem tudok olcsóbban szerezni? de úgy egyáltalán a kérdés az volt, hogy mir eelég a valahány GB nem h menőzésből venném-e.
2011. jan. 19. 18:36
6/6 anonim válasza:
ha fényképezésre kell akk mondmármeg jóöcsém hogy miert nem 1 nokia n8 at vagy 1 xt720 ast veszel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!