Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet megcsinálni? [LENT]

Hogy lehet megcsinálni? [LENT]

Figyelt kérdés

Van egy SE w910i telóm és az alap szolgáltatója T-mobil

de én most djuce-s vagyok szóval TELENOROS és az a gondom hogy van a web'n'walk net rajta és netezni akarok de mivel Tmobilos az alapja ezért a nem enged fel a netre mert nem Tmobilos kártya van benne és és hogy tudom aszt megcsinálni hogy nem a Tmobilos legyen a fő hanem az is egy alap legyen úgy értem hogy azért nem tudok TELENOROS hálózattal netezni mert tmobil hálozaton van beállítva és ha át állítom a internet hálózatot akkor nem engedi mit tudnák tenni hogy a tmobil is egy alap hálózat legyen ? a telóba ne az legyen a fő

Halottam valami fhleshelésről is de gondoltam megkérdezem előbb

2011. jan. 18. 20:16
 1/2 anonim ***** válasza:

A Sony Ericsson oldaláról le tudod kérni a wap beállításokat. Ezek után ha elindítod a web'n walkot akkor nem a T-s kezdőoldal fog bejönni hanem a telenoros.

A flashelés pedig lényegében a szoftvercsere.

2011. jan. 18. 20:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Ok kösz, de pontosabban nem tudnád hol link mert én ott vagyok de csak elírást találtam :S
2011. jan. 18. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!