Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nekem kell vennem új memóriaká...

Nekem kell vennem új memóriakártyát?

Figyelt kérdés
Vettem egy telefont 2 éves garanciával. A memóriakártyát nem olvassa be.Barátnőmét igen! Elvittük T-mobile-s boltba ott azt mondták, hogy vigyük szervizbe. Elvitte ma bátyám és azt mondták neki, hogy új memóriakártya kell! Memóriakártyával együtt vettem a telefont gyárilag bent volt. Érvényes még a garancia/jótállás!Nem nekik kéne ezt kicserélni?
2011. jan. 18. 20:12
 1/5 bp1985 ***** válasza:
Arra nincs garancia. A telefonra van, nem a memókártyára.
2011. jan. 18. 20:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Még akkor sem ha gyárilag bent volt?
2011. jan. 18. 20:19
 3/5 Fkris ***** válasza:
Tartozékra NINCSEN garancia.
2011. jan. 18. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:

"Tartozékra NINCSEN garancia."

Na ez így nem teljesen igaz. Legalábbis a T-nél a tartozékokra is van egy év garancia. Nekem megtört a headset kábele és simán kicserélték, pedig a működésben nem okozott hibát, csak esztétikailag nem volt elfogadható. Kérdező, én azt javaslom, hogy menj be ugyanazon szolgáltató másik üzletében és csak érdeklődj, hogy hogyan is van ez a garancia. Ha kibújik a szög a zsákjából, akkor irány vissza az előző helyre.

2011. jan. 18. 20:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is a headset-em rossz! De 1 év garancia..November 26.-án lejárt. a Telomra 1 év + 1 év garancia van! =/ Itt már nem tudok mit tenni csak újat venni headset-et is meg memóriakártyát is!
2011. jan. 19. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!