Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elázott mobil, van még remény?

Elázott mobil, van még remény?

Figyelt kérdés

A sztori: a földön ülve sörözgettem. Sör kiborult, de csak egy kicsit, nem is volt benne sok. A telefonom szólt a rádió. Kb. fél óra múlva elhallgat. Akkor vettem észre h elázott. Aksi ki, kitöröltem. Aksi be (most már tudom, h ez hiba volt :'( ), akkor még bekapcsolt, aztán már nem. :(

Nem ázott nagyon el, de bekapcsoltam, ettől lehet zárlatos? (affene, h ez nem jutott eszembe)

szervizben menthető? pár hetes, és....nem volt olcsó. :'(

2011. jan. 17. 23:28
 1/7 anonim ***** válasza:
hat minnel elobb vidd el a szervizbe,mert a folyadek lehet svas is es bazisos is. ( a sor nemtom milyen)Minden esetre szet kell szedni es kitisztitani. Alkohollallemosni, megszaritani, atfujni lakkal. Ha nem sokaig allt es nem olyan alkatreszek aztak el, akkor mentheto.
2011. jan. 17. 23:46
 2/7 A kérdező kommentje:

köszönöm. és milyen szervizbe kell ezt vinni? (lehet h hülye vagyok, de komolyan nem tudom :))

sajnos elég sokáig ázott, mert ugye nem vettem észre, és a rádió meg működött rajta rendesen, de nem ment sok bele.

tudok még valami tenni érte?

(alkohol nincs itthon, csak pálinka xD)

2011. jan. 17. 23:53
 3/7 anonim válasza:

Én kimostam a telefonom, több mint egy órás menet volt neki a vízben:D

Szétszedtem atomjaira és számüztem a radiátor fölé, hogy azért ne teljesen a 70 fokos vason száradjon, mert az sem tesz jót.

És a mai napig müködne, ha nem törtem volna be azóta a kijelzöjét.

2011. jan. 18. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Megnezed a neten, hogy hol vannak szervizek. A palinka is talan megtenne, de en 96%-os alkohollal szoktam. Fogkefevel atdorgolom es megszaritom. Vannak a mobilban mozgo alkatreszek is. pl.a hangszoro, vibracios motor... A mikrofon is erzekeny. Ha ezek berakodtak, akkor cifra. Ha mered szedd szet egyedul es tisztitgasd meg. Erdemes megprobalni. En messze lakok toled, kulonben mondanam, hogy nezzuk meg egyutt. Sok szerencset!
2011. jan. 18. 10:46
 5/7 anonim ***** válasza:
ha lenne biztositásod kicserélnék egy ujra azonnal.egy ezres csak havonta.fontold meg...
2011. jan. 18. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Jó lecke volt. Aki ilyen felelőtlen az meg is érdemli.

Nem értem hogy kerül a sör mellé a teló.

2011. jan. 18. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:

húh hát necces:S

semmiképpen se szárítsd radiátoron,hajszárítóval,illetve napon,mert ezek nem minden esetben segítenek,sőt...inkább tedd rizsbe,az elméletileg sokat segít.

egyébként elárulnád,hogy milyen telefonról van szó?(:

2011. jan. 18. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!