Elázott mobil, van még remény?
A sztori: a földön ülve sörözgettem. Sör kiborult, de csak egy kicsit, nem is volt benne sok. A telefonom szólt a rádió. Kb. fél óra múlva elhallgat. Akkor vettem észre h elázott. Aksi ki, kitöröltem. Aksi be (most már tudom, h ez hiba volt :'( ), akkor még bekapcsolt, aztán már nem. :(
Nem ázott nagyon el, de bekapcsoltam, ettől lehet zárlatos? (affene, h ez nem jutott eszembe)
szervizben menthető? pár hetes, és....nem volt olcsó. :'(
köszönöm. és milyen szervizbe kell ezt vinni? (lehet h hülye vagyok, de komolyan nem tudom :))
sajnos elég sokáig ázott, mert ugye nem vettem észre, és a rádió meg működött rajta rendesen, de nem ment sok bele.
tudok még valami tenni érte?
(alkohol nincs itthon, csak pálinka xD)
Én kimostam a telefonom, több mint egy órás menet volt neki a vízben:D
Szétszedtem atomjaira és számüztem a radiátor fölé, hogy azért ne teljesen a 70 fokos vason száradjon, mert az sem tesz jót.
És a mai napig müködne, ha nem törtem volna be azóta a kijelzöjét.
Jó lecke volt. Aki ilyen felelőtlen az meg is érdemli.
Nem értem hogy kerül a sör mellé a teló.
húh hát necces:S
semmiképpen se szárítsd radiátoron,hajszárítóval,illetve napon,mert ezek nem minden esetben segítenek,sőt...inkább tedd rizsbe,az elméletileg sokat segít.
egyébként elárulnád,hogy milyen telefonról van szó?(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!