A függetlenített telefonok nem kergülnek meg egy idő után?
Figyelt kérdés
Mert úgy hallottam, ha függetlenítve volt egy telefon, akkor hajlamos a szoftveres összezavarodásra.
Meg merjek venni így egy telót?
2011. jan. 17. 23:04
1/4 anonim válasza:
igen hajlamosak a telefonok az összezavarodásra, csak azt nem értem, mi köze ennek az NCK zár nyitásához... Szerintem a sok ész nélküli szoftverfrissítgetés az, ami úgymond megkergítheti a telefont.
2/4 anonim válasza:
A függetlenítés csak egy kapcsoló átállítását jelenti a programban, ettől nem zavarodik meg. Ugye alapból minden telefon független, nem a szolgáltató gyártja.
A gyár a szolgáltatók igényei szerint teszi függővé a telefont. Következésképpen: ha leveszed róla a függőséget, tehát függetleníted, akkor állítod vissza a gyári állapotot.
A megkergülés a hozzá nem értésből adódik. Az észnéküli próbaverziós/nem hozzávaló szoftver frissítés meg hasonlók miatt adódik.
3/4 anonim válasza:
az én mobilom is függetlenítve van.
2 éves, és semmi baja!
nyugodtan vegyél!
4/4 A kérdező kommentje:
Ok köszi a segítséget!
2011. jan. 18. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!