Kinek van billentyűs telefonja?
Figyelt kérdés
Gondolkozom, hogy billentyűs mobilt szeretnék venni, valami ilyesmit:
Van valakinek ilyen, vagy hasonló? Mi a véleményetek róla? És van benne wifi?
Ti melyiket ajánlanátok?
Nem tudok nagyon drágát venni.:S
2011. jan. 17. 18:12
1/6 anonim válasza:
Barátomnak pont ilyen telója van. Van benne wifi. Nagyon jo kis mobil. Próbáltam vele smst írni. Egész jol ment még így elsőre is :) Megéri a pénzét, mert tényleg nagyon tuti, és ha illik hozzád, akkor meg főleg. Egyébként nem olyan nagy batár mint ahogy azt sokan gondolnák, elég vékony és nem is olyan széles!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!:))
Bár én lány vagyok, mégis tetszik.:))
2011. jan. 17. 19:04
3/6 bp1985 válasza:
A wifije elég gyenge, sok esetben megszakad, meg ilyesmiket csinál. Ilyet akartam második telónak a wifi miatt, de lebeszéltek róla a nokiába.
4/6 anonim válasza:
ilyen telefont ne vegyél! tele van hibákkal,a wifije meg másfél hónap alatt tönkremegy (márha egyáltalán működő wifivel kapod),és nem cserélik vissza.az is gyakra előfordul,hogy alapból rossz wifi van benne...
nem jó telefon tényleg! ha jobban érdekel,hogy miért,akkor írd be googlebe,hogy nokia c3 teszt,és megtudsz mindent...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:))
2011. jan. 17. 22:40
6/6 anonim válasza:
Ne vegyél Nokiát. Sajnos nem olyan jók mint régen voltak, pedig nekem is volt. -több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!