Milyen telefont ajánlotok? (Olyat szeretnék ami fogja a wifit és jól lehet rajta mondjuk msn-ezni és megbízható, jó minőségű legyen. Kb.40000 Ft körül gondoltam, de küldhettek drágábbakat, olcsóbbakat is? )
Jól megnézed mielőtt kifizeted :D
Én is 10 percig nézegettem mire kifizettem a futárnak. Mellesleg, ha futárral rendeled, 8 napig indoklás nélkül elállhatsz. Addig meg csak kiderül, ha gyíkja van.
Nekem a 3310 óta nincs Nokiám és nem véletlen...
A nagyon olcsók között tényleg jó, a 2730 pl ár-érték arányban vezet. De érintős Nokiát soha nem vennék.
Nekem meg 18 év alatt,szinte minden sorozatból volt egy és sosem volt bajom..aztán jött a váltás,még az n97 előtt,2éve vettem egy SE k850it egy darabig bírta,a kamerája jó volt,csak a videó volt egy rakás fos,aztán egyszer csak fogta magát és beszart a kijelző.Akkor a füllhallgató csatlakozója is kikopott..a nokiáimnál nem nagyon voltak ilyen bajaim,egyszer mikor a 6280asomnak elszakadt a szalagkábele és ennyi.
Mielőtt ezt is megvettem,mondták,hogy érintőset nokiába ne mert rossz,hát 2hete van nálam kb a telefon semmi baja az érintőnek,se a telefonnak..szóval én megvagyok vele elégedve.A wifi krva jól müködik rajta,gyorsan fel is csatlakozik,a zene lejátszás jó,üzenetet írni egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!