Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafone 547i mobilon hogy...

Vodafone 547i mobilon hogy lehet a képeket hajtani?

Figyelt kérdés
mert én nem jöttem rá...
2011. jan. 17. 12:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
pedig egyszerű: az ujjaddal vizszintesen mozgathatod jobbra vagy balra. Csak kicsit erősen kell rányomni
2011. febr. 16. 07:19
 2/12 A kérdező kommentje:
nyomhatom én akármilyen erősen csak akarom akkorsem hajtja
2011. febr. 16. 09:14
 3/12 anonim ***** válasza:
pedig működik. Én tegnap vettem egyet, gyorsan mozgatva az ujjad vizszintesen, amikor egy kép már látszik. Igaz, tényleg kicsit nehéz, nem olyan érzékeny mint a többi
2011. febr. 16. 15:37
 4/12 A kérdező kommentje:

de nálam tényleg nem működik! -.-"

benagyítja :S

2011. febr. 16. 17:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne a Menű - Fájlkezelőből nézd a képeket, hanem a menű - multimédia - Fotóalbum! Ott forditsd el a képet vizszintesen a középső gombbal. ha a mobilt vizszintesen fogod, akkor a hangszóró irányából kezd görgetni az ujjaddal a hivásfogadás gomb felé! ekkor nem nagyit, hanem váltja a képeket :)
2011. febr. 17. 09:48
 6/12 A kérdező kommentje:

fájlkezelő?

angol nyelvű és olyat nemtalálok... :(

2011. febr. 17. 20:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát állitsd át a nyelvet magyarra! De a multimédia angolul is multimédia. De ha megnyomod a piros hivásbefejező gomb felett azt a kockás ikont a képernyőn, akkor előjön a 12 ikonos menű! alul középen egy zöld a fájlkezelő - felette baloldalt a multimédia - fekete hangjegyes ikonja - azt megnyitva felülről az 5. a fotoalbum! Próbáld valahogy megtanulni a kezelését, angolul se bonyolult. a nyelvet a settings-nél keresd legalul jobboldalt - telefonbeállitások - languages - hungary
2011. febr. 18. 05:53
 8/12 A kérdező kommentje:

nincs rajta magyar nyelv, mert szerbiai vagyok.

és csak szerb illetve angol.

a media-ban nekem ezek vannak:

Download pictures

down. music

down. ringtones

album (itt a fotóimat nyitja meg)

video player

audio player

sound recorder

fm radio

2011. febr. 18. 11:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát az albumról beszélek, azt magyarul fotoalbumnak forditották! Na ha azt megnyitod, előjönnek a képeid! ha egyre rámutatsz, akkor az a kép álló, teljes képernyős módba látható! de van ott egy ikon középen, amit ha megnyomsz, elfordul a kép és ekkor a telót is vizszintesen kell tartani! Na itt kezd el görgetni a képeket a hangszórótól kezdve a mikrofon, vagyis a hivásfogadás gomb felé! Határozottan és gyorsan, kicsit rányomva az ujjad a képernyőre 1-2 mp után vált a kép! Sok sikert :)
2011. febr. 18. 19:50
 10/12 A kérdező kommentje:

naaa, megy :D

de csak azokat a képeket birom amelyikeket én fényképeztem.. abból meg van kemény 2

megpróbáltam a "storage"val átváltani h a mem.kártyát nyissa meg de nem birok ott belemenni a képekbe

szóval megint gázos a szitu...

bocsi h ennyi baj van velem... :$ :(

2011. febr. 18. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!