Melyik mobilt vegyem?
Figyelt kérdés
iphone 4
samsung galaxy s
nem tok választani
érdemes megvárni a samsung galaxy s2-őt?
2011. jan. 16. 21:36
1/9 anonim válasza:
Hát az biztos h a Galaxy S2 teljesen odaver majd a piacnak, mert a kiszivárgott információk szerint nagyon kemény készülél lesz. De az biztos, hogy hatalmas kezdőárral fog érkezni. Ebből a szempontból a Galaxy S jobb, mert annak azára már stabilizálodott. Én mindenképp a Galaxy S-et venném, még az IPhone4 ellenében is. Nem annyira tökéletes telefonok az Apple-k sem, mint ahogy azt a jó magyar mentualitású Apple fan emberek terjesztik! Az árát messze nem éri meg. Ráadásul az Androiddal sokkal nyitotabb vagy a világra, az iOS eléggé egy zárt rendszer, melyre mindent meg kell venni és abból is csak azt, amelyet az Apple jováhagy. Tehát ha a pénz nem számit megvárhatod a Galaxy S2-t is, amely biztos, hogy leveri az IPhone4-et, de a Galaxy S is egy annyira kiváló készülék, hogy én ma amelett döntenék!
2/9 anonim válasza:
Miért nem költöd valami hasznosabbra a pénzt? Egyébként samsungot nem vennék
3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokatlaszokat, szerintem megvárom a galaxy s2-őt
2011. jan. 16. 22:04
4/9 bp1985 válasza:
A kettő közül egyértelműen a galaxy s.
5/9 anonim válasza:
gondoljatok arra is,hogy lehet,hogy jön majd iphone 5 vagy akármi,és az is 2magos lesz,vagy mittudomén:D
egyébként,ha megtehetném biztosan iphone 4-et vennék,amellett,hogy erőteljesen android párti vagyok...(:
6/9 anonim válasza:
Az IPhone mindig is egy túlárazott termék volt, amely soha nem érte és nem éri meg az árát!!
7/9 anonim válasza:
Galaxy, ha rám hallgatsz. Nekem mindegyik van egyszerre. Galaxy saját, a másik üzleti és utálom. Galaxy 4ever
8/9 anonim válasza:
Háát én a helyedbe várnék, hogy haverok közül legyen valakinek és ha megtettszik vegyél te is
9/9 anonim válasza:
Galaxy S. Az iPhone nem ér 200 ezret. :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!