Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet kitenni a naptárat...

Hogy lehet kitenni a naptárat a főképernyőre a Nokia 5800 XpressMusic esetében?

Figyelt kérdés
Van egy Nokia 5800 XpressMusic telefonom. Eddig a főképernyőmön kijelezte az éppen aktuális napi naptárbejegyzéseimet, vagy ha épp nem volt aznapra, akkor azt, hogy mára nincs bejegyzés. Ez mind szép és jó, viszont egy nap valami történt, és eltűnt. Sajnos nem tudom, hogyan, lehet, hogy valaki hozzányúlt a telefonomhoz. Ez nem is lenne nagy baj, de sehogy sem tudok rájönni, hogy lehet visszaállítani. A Menü-Beállítások-Személyes-Főképernyő-Főképernyő menüpontban próbálkoztam, de ott csak 4 kipipáható dolog van (Hivatkozások, Keresés, Zenelejátszó, Rádió). Ugyanígy szeretném megjeleníteni a naptárat is megint. Kérlek segítsetek, ha tudtok! Előre is kösznöm szépen! Papillonfée
2011. jan. 16. 13:54
 1/1 anonim válasza:
Nekem is hasonló a problémám, annyi különbséggel, hogy a 4 kipipálható dolognál a hivatkozások helyén a naptár van. Ha valaki hozzáértő tud nekünk segíteni kérem írjon.
2011. márc. 9. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!