LG KP502-t tényleg lassítja az iPhone-os téma?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy valakinek volt rajta, de lassítja a telót. Ez tényleg igaz? És mi a véleményetek a témáról, mármint az eredeti jobb, vagy az iPhone-osat használjátok?2011. jan. 16. 13:26
1/9 anonim válasza:
nekem nem elég h lassította, de még leis szívta az akksiját 1 éjszaka alatt.
2/9 A kérdező kommentje:
Tehát szerinted nem érdemes. OK. Várom a többiek válaszát is, mert azért ahogy láttam a többi kérdésnél, többen használják, de ha télleg lassítja, inkább nem szedem le.
2011. jan. 21. 18:48
3/9 anonim válasza:
én fölraktam rá egy win 7 témát anyira laggolt hogy 1 perc volt mire menübe lépett és fél nap alatt használat nélkül lemerült. Nem éri meg kicserélni másra esetleg azokra a témákra amik ugyanazok mint az eredeti csak más színben
4/9 A kérdező kommentje:
Más színben? Azt, hogy lehet? Mert én nem igazán találtam olyat ahol át lehet változtatni a színét. Köszi a válaszokat! Valószínűleg akkor inkább nem próbálkozok meg vele.
2011. jan. 27. 09:58
6/9 anonim válasza:
Nekem Androidos témám van és több napig bírja így mintha az eredeti téma lenne rajta!!
7/9 A kérdező kommentje:
Helló! Bocsi, hogy nem voltam egy ideje, de amúgy milyen az az androidos téma, honnan van, honnan töltötted le? Előre is köszi!
2011. jún. 19. 10:55
8/9 anonim válasza:
Androidos téma olyan mint az Androidos OP rendszer telóra! :) Itt egy link, hogy hogy is néz ki: http://www.youtube.com/watch?v=zDfS6vrgpS4&feature=related Itt van egy link ahonnan le lehet tölteni: ***** TELEPÍTENI NEM NEHÉZ DE EGY ROSSZ MOZDULAT ÉS A TELÓNAK ANNYI!!!!!! NAGYON NAGY BÁTORSÁG KELL HOZZÁ!!!!! HA KELL SEGÍTSÉG ÍRJ PRIVIT!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi, még meggondolom! :)
2011. jún. 20. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!