Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek szerintetek?

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

Szeptemberben vásároltak a szüleim nekem egy Blackberry 8900-t viszont nem igazán ezt vártam,így elszeretném adni és venni egy iphone-t. De ugye részlet van rá, ezt nyilván fizetnénk tovább.Mindezt jó lenne úgy megoldani hogy a szülők ne jöjjenek rá.(nem értenek hozzá,nem is nézegetik.)

Szerintetek hagyjam meg a bb-t vagy adjam el hogy megtudjam venni az iphone-t?

2011. jan. 16. 12:48
 1/7 anonim válasza:

IPhone helyett szerintem válassz valami más telefont, pl. a Galaxy S-t.

Amúgy hány éves vagy?

Fiú vagy lány vagy?

2011. jan. 16. 13:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Fiú,16
2011. jan. 16. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd meg a BlackBerry-t. Egyszer úgyis rájönnének a szüleid, hogy már nincs meg a Blackberry...:)

N

2011. jan. 16. 14:54
 4/7 anonim válasza:
Szólj őseidnek, hogy nem ilyen telót szerettél volna, de viszont, ha eladod, akkor meg tudod venni azt, amit te szeretnél. Nincs értelme szerintem a hátuk mögött csinálni, annak úgy sincs jó vége általában... tapasztalat.:) Úgyis reagálnak rá valamit, onnantól meg már rajtad múlik.
2011. jan. 16. 15:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Apát,nem igazán zavarja,anya viszont hajthatatlan...:S
2011. jan. 16. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Az ilyen szülő is no comment, hogy meg sem kérdezi a gyerekét, hogy milyet szeretne.

Nálunk úgy ment, hogy mondtam a fiamnak, hogy van max 40-45k-m és döntse el, hogy milyet szeretne.

2011. jan. 16. 15:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Megkérdezte.Én rontottam el,megfontolatlanul választottam ki a készüléket. :S
2011. jan. 16. 15:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!