IGO 8 Galaxy-s nincs térkép?
Figyelt kérdés
Letöltem megy is..de problémák léptek fel..nincs térkép.letöltötem a térképet ahol írták hogy rakjam bele a mappába meg tettem de mose semmi..mi lehett a baj?
Samsung Galaxy s
2011. jan. 15. 20:32
1/6 anonim válasza:
Valamit rosszul csinálsz akkor, mert kapásból működnie kell.
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem jól csináltam..kicsomagoltam rar-ból és felpatintottam..és amikor elindúl kiválasztom, hogy magyar akkor ki ír vmait oan h nemtalálható.és utána elindúl dde tárép meg nukuuuuu..:S
2011. jan. 15. 20:43
3/6 anonim válasza:
Úristen, kemény a helyesírásod ahhoz képest, hogy ilyen mobilod van :D
Szerintem rosszat töltöttél le. Én leszedtem 6 félét, és azokból ollóztam össze ami nekem kell (domborzat, térkép, poi, trafi, nyelvek), csak azután másoltam fel a mobilra.
4/6 A kérdező kommentje:
sorry.x.D közbe nézzem a vv-t
És vmai olyasmit..hogy elküldenéd azt nekem??
2011. jan. 15. 20:51
5/6 anonim válasza:
No comment :D
Most nincs nálam. Keress rá, szedd le az összes kapcsolódó torrentet, és másold egybe az összeset. Úgy tuti benne lesz minden, aminek kell. Hely meg biztos van a telódon :D
6/6 A kérdező kommentje:
:) Igen hely az van:)
Most szedtem le molotnov-t és az meg akadozzik.xD
2011. jan. 15. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!