Gáz ha egy 17 éves fiúnak Samsung Corby GT-S3650-e van?
Figyelt kérdés
Persze nagyon sötét kék hátlappal .. (csak akkor látszik rajta, h. sötét kék, ha fényben nézik, am. feketének tűnik..)2011. jan. 15. 18:27
1/5 anonim válasza:
Háát nem épp egy férfias telefon de... inkább ez legyen mint Samsung Diva... Az a lényeg h neked tettszen
2/5 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz...az lenne gáz, ha rózsaszín telefonod lenne :)
3/5 anonim válasza:
Sajnos az a gáz, ha valaki ezeket a dolgokat is gáznak tartja.
4/5 anonim válasza:
+ pont az előttem lévűnek! Már sokszor leírtam, de leírom még 1X a mai világban nincs férfias- nőis telefon, persze ha nem rózsaszín, arany, diamant köves stb.!:)
5/5 eszterke95 válasza:
Szerintem se gáz..:)
Nekem van egy emo-s osztályrtársam. fiú, de hallottunk róla egysmást.. és neki rózsaszín érintős telója van.. az gáz szerintem..:\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!