Szerintetek melyiket vegyem samsung galaxy tab vagy apple ipod touch 4g?
Szerintem a Touch 4G-t.És ne kezdjétek avval hogy elfogult vagyok mert nem vagyok az hanem ezt tapasztalatból mondom,mert mind2 van.
A Tab:Tetszik jó meg minden de ha ráraksz sok apps-t akkor baromira lelassul.Az is jó hogy lehet vele telefonálni,de amikor én telefonáltam vele a buszon hát eléggé megnéztek,mert olyan mintha egy asztallappal telefonálnál.Nekem elégé bejön de a
Szerintem a Touch 4G-t.És ne kezdjétek avval hogy elfogult vagyok mert nem vagyok az hanem ezt tapasztalatból mondom,mert mind2 van.
A Tab:Tetszik jó meg minden de ha ráraksz sok apps-t akkor baromira lelassul.Az is jó hogy lehet vele telefonálni,de amikor én telefonáltam vele a buszon hát eléggé megnéztek,mert olyan mintha egy asztallappal telefonálnál.Nekem elégé bejön de a Touchot nem veri.
Touch 4G:Sokkal jobb az elődjénél a 2 és a 3G-nél mert kamera is van benne vakuval,megkapta a Retina Display-t is és a 3-as giroszkópot is.A kamera felvétele az olyan középosztályú de a videóé az nagyon jó.Emiatt hogyha valaki sokat videózik annak a 64GB-st ajánlom.
A szappantartó formától is eltértünk egy picit mert a 4G-nek picit szögletesebb a formája és ez azért jó mert ha lerakjuk az asztalra és úgy írunk hogy nem fogjuk akkor nem dülöngél elöre-hátra.
Így nagyjából ennyi.:)
Sent from my iPad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!