LG GT540-re várható valamikor 2.2-es frissítés?
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 10:28
1/8 anonim válasza:
Nekem is GT540-esem van. Egy idő után biztos kiadják ők is, talán még ennek az évnek a közepén. Habár a 2.1-est is olyankor adták ki, amikor a Samsungos haverjaim már rég 2.2-essel járkáltak. :)
2/8 A kérdező kommentje:
De azért az LG mégis gyorsabban adja ki mint az SE. :)
2011. jan. 15. 10:44
3/8 anonim válasza:
Soha nem lesz rá! Ez hivatalos.
Rootolással esetleg meg lehet csinálni, de az eclair már most is letölthető hozzá.
4/8 A kérdező kommentje:
és ezt hol olvastad?
2011. jan. 15. 11:01
5/8 anonim válasza:
nem valószínű, hogy lesz 2.2
jönnek az újabb és újabb telók, arra koncentrálak.
de főzött 2.2 van és működik minden benne, csak nem hivatalos. ennyi.
6/8 A kérdező kommentje:
ahhoz képest, hogy már pár hónapos még mindig nagy sláger annak ellenére is hogy van az One.
2011. jan. 15. 14:33
7/8 anonim válasza:
ONE? Olyan mit a többi LG, a saját árkategoriájában gyenge. A ONE sem ellenfél sem a Galaxy S-nek sem a Desire HD-nek. Egyáltalán nem nagy dobás....
8/8 A kérdező kommentje:
én a Gt540-el hasonlítottam össze.
2011. jan. 15. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!