Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet játékot rakni sony...

Balu19950407 kérdése:

Hogy lehet játékot rakni sony ericsson xperia x 10 mini pro-ra?

Figyelt kérdés
MErt raktam rá és nem mutata sehol és nemtudom hova kell és mien legyen a játék formátuma.
2011. jan. 14. 19:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Letöltöd pl: torrentről. Market alkalmazásról letöltöd az app manangert v vmi file kezelőt ami felismeri az apk file okat. rámásolod a telóra . és elindítod
2011. jan. 14. 20:08
 2/12 anonim ***** válasza:

1. Ott a telefonon a Market, benne több 100 ingyenes játék, ha van élő internet kapcsolat egy klikkel leszedi és felrakja neked

2. Andoid .apk kiterjesztést használ, ha nincs a telefonon alapból filekezelő, szedd le az Astro-t Marketból.

2011. jan. 14. 20:30
 3/12 A kérdező kommentje:
Leszedtem az astro filee managert azt a telora rakjam: csak gy rá?
2011. jan. 14. 20:41
 4/12 anonim ***** válasza:
HA a Marketről töltötted le akkor ez a kérdés fel se merülhet, hogy hova tedd az Astro-t, mert egyből telepíti is, neked már csak el kell indítanod és meg kell keresned hova tetted a játékaidat. Ha esetleg máshonnan szedted le akkor van egy rossz hírem. Épp azért kell az astro (vagy egyéb fájlkezelő), hogy tudja .apk fájlokat telepíteni. Ha te az astro apk-ját akarod feltenni a telefonra akkor megint ott vagy mint a játékok esetében, hogy nincs mivel telepítened.
2011. jan. 15. 03:20
 5/12 A kérdező kommentje:
DE abban segíts légyszives hogy tudom felrakni gépröl az astro managert? A többit tudom.
2011. jan. 15. 11:07
 6/12 anonim ***** válasza:

"Épp azért kell az astro (vagy egyéb fájlkezelő), hogy tudja .apk fájlokat telepíteni. Ha te az astro apk-ját akarod feltenni a telefonra akkor megint ott vagy mint a játékok esetében, hogy nincs mivel telepítened."

Szóval ha gépről felmásolod az apk-t nem fogod tudni telepíteni, mert nincs mivel. De ezt te már a játékok kapcsán is tapasztalhattad, hogy nem tudtad telepíteni. Ha azokat nem tudtad telepíteni akkor az Astro-t hogy tudnád? Ezért kéne ezt a Marketről megtenned.

2011. jan. 15. 12:05
 7/12 A kérdező kommentje:
Megvan és leszedtem egy angol oldalrol egy apk fájlt és azt beleratam csak a memoriána de nem telepíti sehogy sem lehet a játék rossz amit leszedtem? vaggy mit tegyek?
2011. jan. 15. 13:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Nézd meg a beállításoknál, hogy engedélyezve van-e az ismeretlen forrásból származó dolgok. (Settings->Apilication->Unknown source) Legyen mellette zöld pipa. Ha ez megvan akkor astroval megkeresed ráböksz előjön a menü ott open app manager és telepíti. Ha így se megy akkor a játékkal van gond.
2011. jan. 15. 13:35
 9/12 A kérdező kommentje:
holl kell ezt beállítani ezt a settings-et mert nekem magyar a telefon menüje
2011. jan. 15. 13:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Beállítások->Alkalmazások->Ismeretlen forrás vagy valami ilyesmi nem tudom mire lett aztán a magyar fordítása. De túl sok ész nem kellett volna hozzá, hogy kitaláld.
2011. jan. 15. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!