Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sonyericson xperia x8 meddig...

Sonyericson xperia x8 meddig töltsem?

Figyelt kérdés
megvettem, lemerítettem feltettem töltőre 100% kell neki vagy töltsem 16 óráig? Kacsa az hogy ki kell süttetni az aksit. Műszaki irányból ha nézem akk kacsa
2011. jan. 14. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:

igen kamu,hogy ki kell sütni,mivel nem lehet...ha eléri a 100%-ot akkor nem kap több kraftot...de már ott elb*sztad,hogy lemerítetted.NE merítsd 10% alá semmilyen esetben sem! inkább este tedd fel 70%-nál töltőre,minthogy másnap lemerítsd mert pl nem volt lehetőséged feltölteni!

ha feltöltöd,akkor nem lesz semmi baja...ha lemeríted tönkrevágod az akksit...

2011. jan. 14. 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:

"igen kamu,hogy ki kell sütni,mivel nem lehet...ha eléri a 100%-ot akkor nem kap több kraftot...de már ott elb*sztad,hogy lemerítetted.NE merítsd 10% alá semmilyen esetben sem! inkább este tedd fel 70%-nál töltőre,minthogy másnap lemerítsd mert pl nem volt lehetőséged feltölteni!

ha feltöltöd,akkor nem lesz semmi baja...ha lemeríted tönkrevágod az akksit..."

Már megint ez a lemerítős-rémísztgetős bohóc...

Nincs más dolgod, mint szerencsétlen kérdezőket riogatni?

2011. jan. 14. 21:21
 3/6 A kérdező kommentje:

szóval?... akkor most baj h lemerítettem 9 % ra?... :S :(

és akkor nem kell sütögetni?

2011. jan. 15. 06:54
 4/6 anonim ***** válasza:

az édesanyukád a bohóc(; kár,hogy nem vagy tisztában a dolgokkal...:S

egyáltalán nem baj,hogy lemerítetted,de az akksi ezt nem szereti...

2011. jan. 15. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:
arra kérlek egyébként kedves bohóc válaszoló,hogy mielőtt másokat nekiállsz ócsárolni,előtte nézz utána a dolgoknak...hasznos dolog a google,elég sok mindenről lehet találni tájékoztatást,információt...
2011. jan. 15. 19:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! ÉS ne itt vesszetek már össze xD
2011. jan. 15. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!